Aurinkopallot – hauska, vilkas ja yhtenäinen ryhmä

Olen nyt ollut noin 2 kuukautta INTO Sports’lla markkinoinnin ja myynnin tehtävissä ja selvitellyt samalla, mitä INTO Sports’lla oikein tapahtuu ja mistä tässä kaikessa on oikein kyse. Olen ollut seurailemassa tunteja jo aiemmin, mutta muutama viikko takaperin olin seuraamassa sivusta keskiviikon 11-13-vuotiaiden ryhmää ja samalla kyselemässä hieman heidän mielipiteitään tunneista ja yleisesti INTO Sports’sta.

Ryhmä on siis omatoimisesti nimennyt itsensä Aurinkopalloiksi. Kun ryhmäläisiltä kysyy, että miksi, kaikilta tulee lähes sama vastaus: ”Koska me pelataan niin paljon aurinkopalloa”. Tämä ei siis johdu siitä, että tuntisuunnitelmaan kuuluisi joka kerta aurinkopallon pelaamista alkulämmittelyksi vaan yksinkertaisesti koska ”Aurinkopallo on kivvaa!”. Jo ennen tunnin alkua moni ryhmäläisistä kysyi, että kai tänään pelataan aurinkopalloa ja toisinaan ehdotetaan, että voitaisiin pelata aurinkopalloa koko tunti. On hyvin selvää, mikä on Aurinkopallojen lempipuuhaa INTO Sports’lla.

Niille tiedoksi joille aurinkopallo ei ole tuttu, se on peli, jossa palloja heittämällä yritetään polttaa muita pelaajia. Jos pallo osuu pelaajaan ilman pomppua tai pelaaja pudottaa pallon ottaessa sitä kiinni, hän palaa ja joutuu sivuun. Jos pelaaja on polttanut muita pelaajia, hänen palaessa he pääsevät takaisin mukaan peliin. Pelaaja joka saa poltettua kaikki, on voittaja.

Vaikka aurinkopallo on ryhmän suosikkipeli ja sitä tietenkin toivotaan tulevaisuudessa vielä lisää, tehdään tunneilla paljon muitakin heille mieleisiä ja uusia juttuja. Esimerkiksi kamppailut ja nyrkkeily eivät olleet kaikille tuttuja ennen INTO Sports’lle tuloa ja niitä ei välttämättä olisi tullut kokeiltua muualla. Monipuolisuuden ja uusien kokeilujen myötä ovat he ovat oppineet paljon uusia taitoja ja niitä kaikkia on vaikea edes nimetä, mutta esiin nousevat selvästi temput ja hypyt. Tulevaisuudessa he toivovatkin entistä enemmän temppuja, pelejä ja ratoja.

No millaista Aurinkopallojen mielestä INTO Sports’lla sitten on? Erään mielestä INTO Sports on loistava paikka harrastaa, sillä liikkuminen on hauskaa ja tulee hiki ihan huomaamatta. Toinen taas sanoo, että liikunta on monipuolista ja antaa hyvää tasapainoa pesäpallolle. Kolmas korostaa ryhmähenkeä ja sitä, että aina on hauskaa. Kaikki ovat yhtä mieltä siitä, että suosittelisivat INTO Sports’a myös kavereilleen ja tutuilleen.

Itsekin sain maistiaisen Aurinkopallojen loistavasta ryhmähengestä. Aikeenani oli vain seurata tuntia sivusta ja ottaa muutamia kuvia, mutta toisin kävi. Heti kun aurinkopallo pyörähti käyntiin, minua kysyttiin tai melkeinpä jopa vaadittiin osallistumaan. Entisenä urheilijana lähdin tietenkin mukaan ja ai, että kun nautin. Voin täysin allekirjoittaa sen, että hiki tulee huomaamatta, liikunta on monipuolista ja ennen kaikkea hauskaa.

Ryhmä on täynnä innokkaita, hauskoja ja hienoja nuoria. On mukavaa katsoa, miten hyvä yhteishenki ryhmässä vallitsee ja parasta mielestäni on se, että ryhmän jäsenet itsekin tiedostavat loistavan ryhmähenkensä ja osaavat arvostaa sitä. Ryhmällä on yksimielinen mielipide siitä, että tunnille on joka viikko kiva tulla ja koskaan ei ole sellainen tunne, että syystä tai toisesta haluasi jättää tunnin väliin. Vielä loppuun erästä ryhmän jäsentä lainatakseni: ”INTO Sports’lla kaikki on parasta!”

-Minna