BATTLE on kuntonyrkkeily – treeni höystettynä monipuolisella kunnon kohotuksella ja helpoilla kamppailullisilla harjoitteilla. Sopii aloittelijoille.

BATTLE on kokonaisvaltainen paketti taitojen oppimista ja kunnonkohotusta, lihashuoltoa unohtamatta. 

Opettelemme lyönti- ja potkutekniikoita ja niiden yhdistelmiä sekä liikkumista, mutta myös kamppailun taktisia elementtejä erilaisten kamppailullisten sovellusten avulla. BATTLE – treeneissä kehitetään liikkuvuutta, ketteryyttä ja voimaa omaa (ja kaverin) kehoa käyttäen ja INTO Sports – radoilla, jossa sivussa oppii jokusen parkourtempunkin! Lämmittelemme kehon huolellisesti harjoitusta varten ja teemme liikkuvuusharjoitteita. Treenin aikana rasitettu keho valmistellaan palautumiseen huolellisen jäähdyttelyn avulla.

BATLLE toteuttaa kaikkia INTO Sports – konseptin perusperiaatteita. Ilosta, luovuudesta ja monipuolisuudesta ei tingitä! Kausi alkaa ryhmähengen luomisella – meillä puhalletaan yhteen hiileen ja kannustetaan aina toinen toistamme. Jokainen saa toimia omalla tavallaan ja harjoitella omassa tahdissaan. Ei ole oikeaa tai väärää, on vain erilaisia tapoja ja erilaisia vaiheita!

BATTLE – Ryhmät, aikataulut ja hinnat

BATTLE – ryhmät kokoontuvat ohjattuihin treeneihin kerran viikossa. Sekä syys- että kevätkausi kestävät 17 viikkoa (17 ohjattua treeniä / kausi). Treenien teema ja ohjelma vaihtuu kolmen viikon välein. Ryhmien maksimikoko on 14 henkilöä.

13-15-vuotiaat

  • Tiistaisin klo 19:20-20:20 HUOM! PERUTTU SYYSKAUDELTA 2018.

Yli 15-vuotiaat ja aikuiset

  • HUOM. PERUTTU SYYSKAUDELTA 2018.

BATTLE – ryhmien osallistujille kuuluu lisäksi ohjaamattomia, vapaita harjoitusaikoja eli FREE – tunteja. FREE – tunnit voi käyttää itse omatoimiseen harjoitteluun, perheenä tai ystävien kesken. BATTLE – ryhmien FREE – aika on torstaisin klo 19:15-20:15. FREE – käyntikerrat varataan etukäteen verkkokaupan kautta tai puhelimitse p. 050 517 1883.

Hinnat

60 min ryhmä 220 euroa / kausi, sis. 7 FREE – tuntia

90 min ryhmä 290 euroa / kausi, sis. 8 FREE – tuntia

Valitse ryhmä ja varaa VERKKOKAUPASTA!