INTO Sports CAMP: Vauhdikkaat, teemalliset lomakausien päiväleirit 7-11-vuotiaille!

Liikunnalliset päiväleirit INTO Sportsilla kesäkuussa ja heinä-elokuussa sekä syys- ja talvilomalla hintaan 35€/päivä.

INTO Sports CAMP on liikunnallinen päiväleiri tai vaikka koko leirikausi 7-11 -vuotiaille lomailijoille INTO Sportsin innostavassa ja monipuolisessa liikuntatilassa. CAMP-leireillä on jokaiselle päivälle oma teemansa. Teemat 2019 ovat: parkour, sirkus, voltit ja tramppatemput, hip hop ja karate (kuvaukset löytyvät sivun lopusta). Päiviin mahtuu myös rauhallisempia toimia, kuten lautapelejä ja kehon huoltamista sekä lepoa ja rentoutumista. Touhun välissä ehditään myös tankata lounaalla ja välipalalla.

Vauhdikasta menoa INTO Sports päiväleirillä

Päiväleirien ohjattu ohjelma on klo 9:00-14:00, mutta tarvittaessa lapset voivat tulla paikalle jo klo 8:30 ja päivän jälkeen on mahdollista jäädä FREE-vapaatunneille neljään asti. Ryhmäkoko päiväleireillä on maksimissaan 14 lasta, jolloin voidaan pitää ohjaus ja toiminta riittävän henkilökohtaisella tasolla, pienissä ryhmissä myös tutustuu paremmin toisiinsa ja saadaan pidettyä meno turvallisena.

CAMP–leireillä toteutuvat INTO Sportsin tärkeät perusperiaatteet:
1. Hauskuus ja hyvä ryhmähenki
2. Monipuolinen lajivalikoima
3. Kuntotekijät (nopeus, ketteryys, voima, kestävyys) harjoittuvat ohessa
4. Taitojen oppiminen etenee jokaisella omassa tahdissa ja
5. Ei ole oikeaa ja väärää, on vain erilaisia vaiheita ja tapoja.


OHJAAJAMME

Inkeri Tiitinen, pitkän linjan sirkus- ja tempputaituri on vetämässä sirkus- ja voltit & tramppatemput, Joni Virolainen, koulutettu Parkour-ohjaaja vetämässä omaa lajiaan ja Hip Hop -vetäjänä toimii Anni Riikonen, joka on vuosien streetlajikokemuksella varustettu tuore varhaiskasvatuksen pedagogi. Yli-Intoilijamme Marianne, MM-tasolla kilpaillut karateka, on luonnollisesti myös vetämässä omaa lajiaan. Kesän leiriemäntänä ja STUNT-kertoja on vetämässä meidän Silja.

MITÄ MUKAAN?

Päivään varustaudutaan sisäliikuntavaatteilla ja halutessa myös vaihtovaatteilla. Mukaan myös oma juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen pesua varten, sillä salissa liikutaan paljain jaloin. Sukat voi laittaa liikunnan väleissä jalkaan. Ilmoittautuneet saavat tekstiviestillä edellisenä päivänä ilmoituksen, jos vaikkapa Parkour-tunneilla treenataan osa ajasta ulkona.

NÄIN VARAAT PAIKKOJA CAMP-PÄIVÄLEIREILLE:

  1. Rekisteröidy asiakkaaksi (rekisteröityminen ei edellytä ostamista). Katso ohje täältä.
  2. Varaa paikat haluamillesi päiville Verkkokaupasta.

KESÄN 2019 HINNAT EDELLEEN ALENNETTUJA!:

CAMP-päiväleirien hinnat (sisältää lounaan ja välipalan)
1 päivä 35€
(normaalihinta 70€)

KESÄN LEIRIKALENTERI

KESÄKUU

MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstai
3.6
Sirkus
4.6
Parkour
5.6
Voltit & Tramppa
6.6
Stunt
10.6
Parkour
11.6
Parkour
12.6
Karate
13.6
Stunt
17.6
Hip Hop
18.6
Parkour
19.6
Voltit & Tramppa
20.6
Stunt

HEINÄ-ELOKUU

  7.8
Voltit & Tramppa
8.8
Parkour

PÄIVÄLEIRIEN OHJELMARUNKO:

8:30-9:00 Saapuminen.
9:00-9:15 Päivän aloitus ja ohjelman tsekkaus.
9:15-11:00 Teeman mukainen ohjelma.
11:00-11:30 Lounastauko
11:30-12:00 Lautapelejä / vapaata likuntaa ja touhua salissa
12:00-13:30 Teeman mukainen ohjelma.
13:30-14:00 Välipala ja kotiin lähtö


TEEMAKUVAUKSET

STUNT
STUNT–päiväleirillä sukelletaan oikeaan sportswarrioreiden lajiin, kun yhdistetään, parkourista, voimistelusta ja sirkuksestakin tutut temput, kamppailulajit sekä pelillisyys.
PARKOUR
Tehokas setti vauhdikasta parkouria. Haasta itsesi INTO Sports’n parkour-radalla. Päivään mahtuu myös pelailua ja leppoisaa oleilua.
SIRKUS
Tarjolla on kattava katsaus sirkusopetusta permannolla, trampoliinilla, tasapainoilussa, ilma-akrobatiassa, jongleerauksessa ja akrobatiassa. Tutustumme tunneilla myös erilaisiin sirkusvälineisiin.
VOLTIT & TRAMPPATEMPUT
Aloitetaan tramppatemppujen alkeista ja päädytään erilaisiin voltteihin saakka. Ohjelmassa on monipuolisia tramppatemppuja ja kehonhallintaa vaativia liikkeitä. Vaikeammat liikkeet puretaan pieniin osiin, joita on helppo harjoitella turvallisesti ja jotka auttavat hahmottamaan omaa asentoa ja liikettä ilmassa.
HIP HOP
Hip Hop -päiväleirillä jamitellaan rennoissa katutanssimeiningeissä. Laitetaan rap soimaan ja otetaan haltuun bounce, perusstepit ja lattiatekniikat. Päivän aikana rakentuu myös pieni koreografia.
KARATE
INTO Sports CAMP-päiväleirillä opetellaan karaten perustekniikoita (potkuja, lyöntejä ja torjuntoja) ja taktiikoita (valmiutta, pelin rakentamista, puolustamista ja hyökkäämistä) lapsille sovelletuissa turvallisissa muodoissa.

LISÄTIEDOT:
info@intosports.fi
p. 050 517 1883 tai 050 321 4718
Älä epäröi ottaa yhteyttä!