INTO Sports FREE -tunneilla pääset hyödyntämään INTO Sports -liikuntatilaa omalla tavallasi.

FREE-tunneille voit tulla temppuilemaan käyttäen salin välineitä ja telineitä itse keksimälläsi tavalla, pelaamaan pienpelejä kavereiden kanssa tai vaikka vetämään omatoimisen säkkitreenin.

FREE-tunneille voit tulla yksin, kaveriporukalla tai perheenä. Tunteja on erikseen 7–15-vuotiaille, yli 15-vuotiaille ja aikuisille sekä pienten lasten perheille. Lapset ja nuoret voivat tulla liikkumaan myös ilman huoltajaa, sillä salissa on aina valvoja paikalla. FREE-tunneille maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä.

FREE-tuntien ajat löytyvät ja paikkavaraukset tehdään verkkokaupassa ”PAIKKAVARAUKSET CAMP JA FREE” – tuntikalenterista. Klikkaa haluamaasi ajankohtaa kalenterista ja tee varaus niin monelle kuin haluat. Paikan / paikat voi varata ennen maksamista.

Maksun voi suorittaa ennen tuntia joko toimipisteellä pankkikortilla tai etukäteen verkkokaupassa. Verkkokaupan ”Kauppa”-painikkeen takaa löytyvät FREE-tuntien kertaliput ja sarjaliput. STUNT ja BATTLE – ryhmien osallistujille kuuluu FREE – tunteja kausimaksuun.

Jos haluat tilan täysin omaan käyttöösi, vaihtoehto on TILAVUOKRAUS