FREE+ iltapäivätoiminta pyörähtää käyntiin INTO Sportsin salilla koulupäivien jälkeen maanantaista torstaihin klo 12:30 – 15:30. Lapsi pääsee temppuilemaan, pelaamaan pienpelejä tai muuten oleilemaan monipuolisella ”iltapäiväolohuoneellamme” ilman erityistä järjestettyä ohjelmaa. Noin klo 14 tarjotaan välipalaa. Koulutettu nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja avustajineen ovat aina läsnä salilla antamassa tukea läksyjen tekoon tai ohjaamassa muuten tekemiseen, esimerkiksi pistämällä pelin alulle halukkaiden kesken.

Salimme sijaitsee kävelymatkan päässä Kanervalan koulua, Itäsuomen koulua ja Tulliportinkadun Joensuun normaalikoulua.

FREE+ iltapäivätoiminta: läksyjentekoa patjalla

Kauden hinta ja kesto

Kevätkausi: 330€ (~66€/kk)
tammi-toukokuu

Syyskausi: 300€ (~60€/kk)
elo-joulukuu

Voit myös varata kuukauden kerrallaan 100€ hintaan ottamalla yhteyttä info@intosports.fi. 

Kauden voi maksaa kerralla verkkokaupassamme tai 2-4 erässä pyytämällä laskutusmahdollisuutta marianne@intosports.fi tai p. 050 517 1883. Laskutusvaihtoehtoon ei tule lisäkuluja.

free+iiltapäivätoiminta: tyttö liaanissa

Miten pääsee mukaan?

Ennakkoilmoittautuminen tulevan kauden FREE+ iltapäivätoimintaan onnistuu täyttämällä linkin takana oleva lomake ja maksamalla kauden ennakkomaksu (50%) verkkokaupan kautta 31.7 mennessä. Loppumaksu maksetaan FREE+ kauden alkuun mennessä. Maksulinkki lähetetään sähköpostiin elokuun alussa.

Ilmoittautuminen iltapäivätoimintaan 1.8 jälkeen
FREE+ iltapäiviin pääsee mukaan rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi ja maksamalla kausimaksun, syyskaudeksi elokuusta joulukuuhun tai kevätkaudeksi tammikuusta toukokuuhun.
Lue myynti- ja sopimusehdot sekä tietosuojaseloste.

Kausimaksu sisältää sisäänpääsyn ja välipalan vaikka kaikkina FREE+ päivinä kauden aikana. Lapsi voi tulla iltapäivän viettoon ilman erillistä paikkavarausta. Syyskauden osallistujilla on etuoikeus kevätkauden FREE+ -iltapäivien varauksiin.