Iltapäivisin maanantaista torstaihin klo 12:30-15:30 INTO Sports sali muuttuu koululaisten iltapäiväolohuoneeksi. On INTO Sports FREE+ aika. 

FREE+ iltapäivinä on mahdollisuus tehdä temppuja, pelata pienpelejä tai muuten vaan oleilla, vaikka lautapelien parissa. Plussaa on noin klo 14 on tarjottava terveellinen välipala, ja läksyt voi tehdä tuoreeltaan koulun jälkeen. Ohjaajilta saa tarvittaessa tukea läksyjen teossa. 

FREE+ iltapäivinä ei ole ohjattua toimintaa, mutta ohjaajat ohjailevat tekemiseen ja vaikkapa pistävät pelin alulle halukkaiden kesken. Lasten hyvinvoinnista, turvallisuudesta ja järjestyksestä iltapäivien aikana vastaa koulutettu nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja avustajineen. 

Miten pääsee mukaan ja paljonko se maksaa?

Ennakkoilmoittautuminen ohjeineen 31.7. asti TÄÄLTÄ.

Ilmoittautuminen syyskaudelle 1.8. jälkeen:

FREE+ iltapäiviin pääsee mukaan rekisteröitymällä asiakkaaksi (ohje) ja maksamalla kausimaksun, syyskaudeksi elokuusta joulukuuhun tai kevätkaudeksi tammikuusta toukokuuhun. Kausimaksu sisältää sisäänpääsyn ja välipalan vaikka kaikkina FREE+ päivinä kauden aikana. 

Kausimaksun Syksy 300 euroa  / Kevät 330 euroa voi maksaa

  • kerralla verkkokaupassamme
  • 2-4 erässä pyytämällä laskutusmahdollisuutta marianne@intosports.fi tai p. 050 517 1883. Laskutusvaihtoehtoon ei tule lisäkuluja.

FREE+ iltapäivät toimivat kouluaikoina maanantaista torstaihin klo 12:30-15:30.  Maksettuaan kausimaksun, lapsi voi tulla iltapäivän viettoon ilman erillistä paikkavarausta. Lue myynti- ja sopimusehdot sekä tietosuojaseloste.

Syyskauden osallistujilla on etuoikeus kevätkauden FREE+ – iltapäivien varauksiin.