ILMOITTAUTUMINEN KESÄN CAMP-PÄIVÄLEIREILLE

Lomat lähestyvät ja meillä intoillaan jo kesän CAMPeistä! Jos tuntuu, että 7-11 -vuotiaan kesälomille saisi mahtumaan monipuolista, hauskaa ja kehittävää actionia, niin eikun mukaan leireille. Sopivan pienissä ryhmissä pystytään ottamaan huomioon jokainen liikkuja, etukäteen ei tarvitse osata mitään ja jokainen tekee sen minkä haluaa ja uskaltaa. Pelkkää tiukkaa menoa päivä ei ole, vaan osataan ottaa rennomminkin esimerkiksi pelailun merkeissä.

Alku- ja loppukesän päiväleirit sijoittuvat tänä vuonna ma-to 3.6.-20.6. ja ma-to 29.7.-8.8, klo 9:00-14:00. Kesän CAMP-päiviin voi nyt ilmoittautua. Lisää voi lukea täältä, tai suunnata vaikka suoraan verkkokauppaan varauksia tekemään. Teemoina tällä kertaa stunt, parkour, sirkus, voltit ja tramppatemput, hip hop ja karate.

STUNT
STUNT – leiripäivänä sukelletaan oikeaan sportswarrioreiden lajiin, kun yhdistetään, parkourista, voimistelusta ja sirkuksestakin tutut temput, kamppailulajit sekä pelillisyys.

PARKOUR
Tehokas setti vauhdikasta parkouria. Haasta itsesi INTO Sports’n parkour-radalla. Päivään mahtuu myös pelailua ja leppoisaa oleilua.

SIRKUS
Tarjolla on kattava katsaus sirkusopetusta permannolla, trampoliinilla, tasapainoilussa, ilma-akrobatiassa, jongleerauksessa ja akrobatiassa. Tutustumme tunneilla myös erilaisiin sirkusvälineisiin.

VOLTIT & TRAMPPATEMPUT
Aloitetaan tramppatemppujen alkeista ja päädytään erilaisiin voltteihin saakka. Ohjelmassa on monipuolisia tramppatemppuja ja kehonhallintaa vaativia liikkeitä. Vaikeammat liikkeet puretaan pieniin osiin, joita on helppo harjoitella turvallisesti ja jotka auttavat hahmottamaan omaa asentoa ja liikettä ilmassa.

HIP HOP
Hip Hop leiripäivänä jamitellaan rennoissa katutanssimeiningeissä. Laitetaan rap soimaan ja otetaan haltuun bounce, perusstepit ja lattiatekniikat. Päivän aikana rakentuu myös pieni koreografia.

KARATE
INTO Sports CAMP – päiväleirillä opetellaan karaten perustekniikoita (potkuja, lyöntejä ja torjuntoja) ja taktiikoita (valmiutta, pelin rakentamista, puolustamista ja hyökkäämistä) lapsille sovelletuissa turvallisissa muodoissa.

Lisätietoja: info@intosports.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *