INTO Sports KESÄ 2018

INTO Sports’n KESÄSSÄ leireillään ja treenataan!

Ensimmäisen kesäkauden kunniaksi kaikki tarjonta edullisin STARTTIHINNOIN! Tarjontaa eri ikäisille:

LOPPUKESÄN LEIRIPÄIVÄT ON PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI. 7-10-vuotiaille INTO Sports CAMP – päiväleirit: Kesäloma parhaalla tavalla! 

Kesän liikunnalliset leiripäivät INTO Sports’lla kesäkuussa juhannukseen asti ja heinä-elokuussa ennen koulujen alkua! Voit valita yhden tai useamman päivän tai koko kolmen viikon jakson. VARAA PAIKKA LEIRIPÄIVÄÄN VIIMEISTÄÄN EDELLISENÄ SUNNUNTAINA!

Tarkemmat tiedot, hinnat ja ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

5-7-vuotiaille KERTAMAKSULLISIA TREENEJÄ 5€ / kerta

maanantaisin 4.6.-18.6. ja 23.7.-6.8. klo 17-18. Hauskaa ja vauhdikasta ohjattua TREENI:ä sekä vapaata temppuilua telineillä ja välineillä. VARAA PAIKKA TUNNILLE. Varausta varten tarvitaan rekisteröityminen, johon ohjeet löytyvät täältä. VARAA PAIKKA TUNNILLE VIIMEISTÄÄN KAHTA TUNTIA ENNEN!

10-13-vuotiaille TREENI + FREE -TUNTI KERTAMAKSULLA 10€ / kerta

tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin 5.6.-19.6. ja 24.7.-8.8. klo 15-17. Tunnin verran hauskaa ja vauhdikasta ohjattua TREENI:ä ja sen päälle mahdollisuus jäädä tunniksi vapaasti ja omatoimisesti temppuillemaan tai pelailemaan. VARAA PAIKKA TUNNILLE. Varausta varten tarvitaan rekisteröityminen, johon ohjeet löytyvät täältä. VARAA PAIKKA TUNNILLE VIIMEISTÄÄN KAHTA TUNTIA ENNEN!