Moderni tapa harrastaa liikuntaa

INTO Sports on uudenlainen konsepti liikunnan harrastamiseen kaikenikäisille.

Tunneilla on hauskaa!

Innostava liikuntatila ja välineet sekä tarkasti valitut harjoitteet, pelit ja leikit vievät mennessään ja nostavat hymyn korviin.

INTO Sports ei ole vain liikuntaa, vaan se kehittää myös sosiaalisia taitoja ja ryhmädynamiikkaa. Vuorovaikutus ohjaajan ja toisten ryhmäläisten kanssa, rutiinit ja ryhmähenki tekevät turvallisen ilmapiirin. Meille hyväksyvä ja avoin henki on tärkeintä! Näin jokaisella on matala kynnys tulla mukaan ja kokeilla uutta.

Nyt saa rikkoa lajirajoja!

Meillä ei pakoteta tietyn lajin muottiin. INTO Sports -tunnit yhdistävät eri liikuntamuotoja: sovellamme esimerkiksi voimistelun, yleisurheilun, kamppailulajien ja palloilulajien taitoja luovalla tavalla. Tunneilla on elementtejä myös esimerkiksi tanssista, sirkuksesta ja joogasta. Nyt saa rikkoa lajirajoja!

INTO Sports on harrastamista ilman kilpailutavoitteita, mutta kisailu ja pelillisyys kuuluu olennaisesti toimintaan. Urheilulajien sijaan rakennamme toiminnan ihmisen liikkumiselle luonteenomaisten toiminnallisten perusliiketaitojen, kuten tasapainotaidon, liikkumistaidon ja välineiden käsittelytaidon pohjalle.

Kunto karttuu kuin huomaamatta!

Käytämme ajan tehokkaasti hyväksi niin, että tunneilla jokainen pääsee liikkumaan mahdollisimman paljon ilman pitkää oman vuoron odottelua.

INTO Sports kehittää hapenottokykyä ja tuki- ja liikuntaelimistön kuntoa. Liikumme kokonaisvaltaisesti ja koko kehoa tasapainoisesti kuormittaen. Ammattitaitoiset ohjaajamme ottavat tuntien suunnittelussa huomioon eri ikäkausien kasvuun liittyvät herkkyyskaudet.

Taitovarastosta kertyy huiman laaja!

Taidot karttuvat kullakin omalla tahdilla – tunneilla pääsee hyödyntämään omia vahvuuksia mutta myös haastamaan itseään vaikeammissa tehtävissä.

Laaja taitovarasto on muutakin kuin motoristen taitojen varasto. Kamppailullisten ja pelillisten harjoitteiden avulla kehittyvät myös kognitiiviset eli taktiset, peli-idealliset taidot.

On tuhat tapaa liikkua ja oppia!

Ei ole oikeaa ja väärää, on vain erilaisia vaiheita ja erilaisia tapoja. Jokainen pystyy, oivaltaa ja keksii. Valmentaja ohjaa ja tukee liikunnan löytöretkeilyä.

Lasten ja nuorten parissa tuemme yksilöllisiä kasvamisen ja kehittymisen tapoja. Toiset ovat nopeita kokeilemaan, kun taas toiset harkitsevat tarkkaan ennen kuin ryhtyvät toimeen. INTO Sports -ryhmissä jokaisella on mahdollisuus toimia omalla tavallaan.

Sytytämme jokaiseen liikkujaan liekin, jota ruokimme innostamisella, kannustamisella ja rohkaisulla. Pian pienestä liekistä kasvaa suuri roihu, joka saa LOISTAMAAN!