INTO Sports PARTY on yhteisöllistä hauskanpitoa rautaisten Intoilijoidemme ohjaamana!

Järjestämme pirskeet niin lapsille kuin aikuisille aina syntymäpäivistä polttareihin. Tyhy-tapahtumia varten, katso INTO Sports WORK.

Täysihoito
2h kokonaisuus sisältäen 45-60 min
ohjelman ja tarjoilut.
1-10 hlö 235 euroa
11-15 hlö 270 euroa
16-20 hlö 290 euroa

Puolihoito
2h kokonaisuus sisältäen 45-60min ohjelman. 
1-10 hlö 170 euroa
11-15 hlö 200 euroa
16-20 hlö 230 euroa

Tilaisuus aloitetaan ohjatulla ohjelmalla, jonka jälkeen nautitaan tarjoiluista. Lopuksi on vielä mukavasti aikaa vapaaseen toimintaan. Ohjaajat ovat koko ajan paikalla ja pitävät huolta juhlijoista!

Valittavana on neljä ohjelmavaihtoehtoa, joissa hienosäätö tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi:

ADVENTURE

Teemallinen 45-60min ohjelma, jossa yhteistoiminnallisia leikkejä, pelejä, juoksua ja temppuja sekä mukaansatempaava INTO Sports -rata.

STUNT

INTO Sports – henkinen monipuolinen aktiviteettikattaus on sukellus Sports Warrioreiden maailmaan, sisältäen yhteistoiminnallisia pelejä, ja temppuja sekä mukaansatempaavan INTO Sports -radan.

TILT

INTO Sports TILT on kahden joukkueen välinen leikkimielinen, mutta armottoman totinen taisto ryhmätoiminnan etevyydestä, kaikenmaailman kamppailulajien mestaruudesta sekä BATTLE-radan valtiudesta.

GARAGE

INTO Sports GARAGE – huoltamolla ladataan akut kuntoon. GARAGE:lla voidellaan niveliä ja säädetään lihaksia lempeillä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteilla. Lopuksi fiksataan keho ja mieli rauhoittavalla rentoutusharjoituksella. 

Varaukset ja lisätiedot vain sähköpostitse tai puhelimitse: marianne@intosports.fi tai 050 517 1883 / Marianne.