LITTLE STUNT on 3–6- sekä 5–7-vuotiaiden oma Sports Warrior-treeni, jossa mielikuvituksen ja leikkien kautta opitaan juoksut, kiipeilyt, hypyt ja muut perustemput. LITTLE STUNT – treeneissä toteutetaan kaikkia INTO Sports konseptin perusperiaatteita. Ilosta, luovuudesta ja monipuolisuudesta ei tingitä!

Myös pienet STUNTTAAJAT harjoittelevat viidellä alueella (tasapaino BALANCE, ketteryys AGILITY, välineet MANIPULATE, strategiat STRATEGY ja tiimipeli TEAM).

Tasapainon, ketteryyden ja välineiden alueilla sovelletaan harjoitteita esimerkiksi voimistelusta, parkourista, kamppailulajeista, palloilulajeista, yleisurheilusta, musiikkiliikunnasta ja tanssista,  – pienelle liikkujalle sopivassa muodossa. Hyödynnämme monipuolisesti välineitä ja telineitä kuten palloja, patjoja, pehmopalikoita, köyttä, rekkiä, renkaita, puolapuita, hyppynaruja, hernepusseja, trampoliinirataa, vanteita ja niin edelleen. Vuoden aikana opimme jo useita satoja tapoja liikkua ja taituroida!

Leikkien ja temppujen muodossa puretaan energiaa ja vahvistetaan kehoa sekä harjoitellaan perusliiketaitoja. Samalla lapset oppivat strategia- ja tiimipeli-alueiden taitoja; erilaisten pelien ja leikkien sääntöjä sekä pareittain ja ryhmässä toimimista. Jo pienestä pitäen tunneille tuodaan myös toisen kannustamiseen ohjaavat rutiinit.

3–6- ja 5–7-vuotiaiden ryhmissä lapset treenaavat jo itsenäisesti valmentajien kanssa ilman omia aikuisia. Kauden ensimmäisillä tunneilla vanhemmat voivat vielä olla tukena. Kausi alkaa turvallisen ilmapiirin luomisella: tutustumme toisiimme ja rakennamme ryhmähenkeä. Turvallisuuden tunne on ensisijaisen tärkeää pienelle ihmiselle, joka vasta harjoittelee itsenäisyyttä ilman omia vanhempia. Rakennamme turvallisuutta lämpimällä vuorovaikutuksella, innostavilla leikeillä ja yhteisillä rutiineilla.

3–7-vuotiaat oppivat perusliiketaitoja kypsymisen ja harjoituksen kautta. Oppiminen tapahtuu parhaiten leikin ja temppujen kautta. Tunneilla lapsi harjoittelee kuin huomaamattaan esimerkiksi tasapainoilun, kiipeilyn, hyppäämisen, nurinasentojen, heittämisen ja työntämisen taitoja.

LITTLE STUNT – Ryhmät, aikatalulut ja hinnat

LITTLE STUNT – ryhmät kokoontuvat ohjattuihin 45 min treeneihin kerran viikossa. Sekä syys- että kevätkausi kestävät 17 viikkoa (17 ohjattua treeniä / kausi). Treenien teema ja ohjelma vaihtuu kolmen viikon välein. LITTLE STUNT – ryhmien maksimikoko on 12 ja tunneilla on mukana avustaja.

3-6-vuotiaat

  • Maanantaisin klo 16:00-16:45

5-7-vuotiaat

  • Maanantaisin klo 16:55-17:40
  • Keskiviikkoisin klo 16:00-16:45
  • Torstaisin klo 16:00-16:45

Hinnat

45 min kerran viikossa  170 euroa / kausi. Lisäksi osallistujille järjestetään kauden aikana 4 henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettua FREE – tuntia. Kauden FREE – ajat ilmoitetaan kauden aloituksen jälkeen.

Valitse ryhmäsi ja varaa VERKKOKAUPASTA!

3–7-vuotias on utelias, innokas ja kokeilunhaluinen ja oppii siksi uutta huimaa vauhtia!

Perusliiketaitojen harjoitusta tarvitaan paljon, jotta perusta monimutkaisemmille taidoille tulee vahvaksi. Perusliiketaidot opitaan yleisesti seitsemän ikävuoden kieppeillä.

Ikäkaudelle tyypillisiä ilmiöitä: sääntöleikkien opettelu, mielikuvituksen käyttö, roolileikit, sanavaraston kasvattaminen.

7-vuotiaat aloittavat koulun ja ovat useimmiten tottuneet jo toimimaan itsenäisesti. 3–6-vuotiaat sen sijaan vielä harjoittelevat ryhmässä toimimisen ja omatoimisuuden taitoja. Eri-ikäiset toimivat myös toistensa tukena kasvussa, joten hyödynnämme yhteistoiminnallisia rutiineja.