Myynti- ja sopimusehdot   

(voimassa 25.5.2018 alkaen, päivitetty 9.7.2018. 15.2.2019 on päivitetty FREE+ palvelun ennakkoilmoittautuneiden ehdot kohdassa 3. Lisäksi on päivitetty tarjonnassa olevat tuotenimikkeet ajan tasalle.)

Palveluntarjoaja:

INTO Sports Oy

Y-tunnus 2832032-1

1 YLEISET MYYNTIEHDOT

Näitä sopimusehtoja sovelletaan asiakkaan ja palveluntarjoajan väliseen kauppaan. Asiakkaan tulee hyväksyä nämä sopimusehdot ja sitoutua noudattamaan niitä rekisteröityessään INTO Sports käyttäjäksi tai käyttäessään INTO Sportsin tarjoamia palveluita. Asiakkaan ollessa alle 18-vuotias tulee hänen huoltajansa hyväksyä nämä ehdot

2 REKISTERÖITYMINEN

Jokaisen osallistujan tulee ennen ilmoittautumista rekisteröityä INTO Sports käyttäjäksi joko internetsivuilla www.intosports.fi / tai toimipaikassa (Tulliportinkatu 54). Rekisteröityminen ei edellytä palvelun ostoa. Alle 18-vuotiaan ollessa kyseessä rekisteröityjänä toimii hänen huoltajansa, jolle muodostuu ns. päätili. Päätilin haltija lisää lapselleen ns. alitilin. Alitilejä voi luoda useita, esim. usealle lapselle ja toiselle vanhemmalle. Osallistuja(t) tunneille / kausiryhmään nimetään ostotapahtuman yhteydessä.

Asiakas vastaa siitä, että hän säilyttää käyttäjätunnuksensa ja salasanansa huolellisesti ja eikä paljasta niitä kolmansille osapuolille. Asiakas on vastuussa käyttäjätunnuksillaan ja salasanoillaan tapahtuneesta palvelun käytöstä. Asiakas sitoutuu viipymättä ilmoittamaan palveluntarjoajalle salasanan joutumisesta kolmannen osapuolen tietoon tai epäilemästään käyttäjätunnuksen tai salasanan väärinkäytöstä.

INTO Sports Oy on laatinut asiakasrekisterin käytöstä ja turvallisuudesta Asiakasrekisterin tietosuojaselosteen, joka on luettavissa TÄÄLLÄ. Tietosuojaseloste tulee lukea ennen myynti- ja sopimusehtojen hyväksymistä. 

3 ILMOITTAUTUMISEN / PAIKKAVARAUKSEN SITOVUUS

INTO Sports STUNT, PERHESIRKUS ja INTO Sports CAMP

INTO Sports STUNT ja PERHESIRKUS – ryhmään sekä INTO Sports CAMP päiväleirille ilmoittautuminen / paikkavaraus vahvistuu sitovaksi, kun asiakas on suorittanut maksun tai ensimmäisen maksuerän ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Paikkavaraus on aina suoritettava verkkovarauspalvelun kautta tai toimipisteellä henkilökunnan toimesta. Kertamaksu ei varmista paikkaa ryhmässä koko kaudelle. Varmistaakseen paikan koko kaudeksi, on paikkavaraus ja maksu suoritettava koko kautta koskevalla ostoksella.

INTO Sports CAMP päiväleirien paikat varataan Tuntikalenterista, jonka jälkeen varauksen vahvistava maksu suoritetaan Verkkokaupassa viimeistään ensimmäistä leiripäivää edeltävänä perjantaina.

INTO Sports FREE+

Syyskausi kestää elokuusta joulukuuhun ja kevätkausi kestää tammikuusta toukokuuhun. Kausimaksu sisältää sisäänpääsyn ja välipalan koko FREE+ kauden ajan. Maksettuaan kausimaksun, lapsi voi tulla iltapäivän viettoon ilman erillistä paikkavarausta. 

Syyskaudelle ennakkoilmoittautuneet 31.7. mennessä

INTO Sports FREE+ ennakkoilmoittautuneet saavat varmistuksen paikkavarauksesta sähköpostiin viikon kuluessa varauslomakkeen vastaanottamisesta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikan varmistaneille ennakkoilmoittautuneille lähetetään maksulinkki ennakkomaksusta sähköpostiin kesäkuussa. Ennakkomaksu tulee maksaa 31.7.mennessä. Jos emme ole saaneet ennakkomaksua määräpäivään mennessä, paikka annetaan seuraavalle, mikäli hakijoita on jonossa. Jos asiakas 31.7. mennessä peruu paikan maksettuaan ennakkomaksun, palautetaan asiakkaalle puolet ennakkomaksusta. Jos peruminen tapahtuu 1.8. tai sen jälkeen, ennakkomaksua ei palauteta.

Syyskaudelle ilmoittautuneet 1.8. jälkeen

INTO Sports FREE+ iltapäiviin osallistuminen vahvistetaan maksamalla FREE+ kausimaksu tai ensimmäinen maksuerä ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. 

Syyskauden osallistujilla on etuoikeus ilmoittautua kevätkauden FREE+ iltapäivään.

INTO Sports FREE

FREE-tunteja ei toistaiseksi järjestetä muille kuin STUNT – ryhmien osallistujille. Paikkavaraukset FREE -tunneille tehdään verkkokaupassa tai puhelimitse. Paikkavarauksen voi tehdä usealle henkilölle kerrallaan ja maksu suoritetaan viimeistään toimipisteellä ennen FREE – tuntia. 

INTO Sports PARTY ja INTO Sports TEAM

INTO Sports PARTY ja INTO Sports TEAM – tunneille paikkavaraukset tehdään sähköpostitse tai puhelimitse. Varaukseen tarvitaan rekisteröityminen. Rekisteröitynyt henkilö eli tilaaja toimii varauksen yhteyshenkilönä ja tapahtuman vastuuhenkilönä asiakkaan taholta (ks. kohta 11 INTO Sports Oy:n sekä asiakkaan ja hänen huoltajansa vastuut). INTO Sports PARTY ja INTO Sports TEAM varauksen voi peruuttaa neljä (4) viikkoa ennen tilaisuutta veloituksetta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% hinnasta kuitenkin niin, että jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 5 päivää ennen varausta, veloitetaan koko varauksen hinta. INTO Sports PARTY ja INTO Sports TEAM varausten osallistujamäärä tulee vahvistaa viimeistään neljä (4) päivää ennen tilaisuutta.

TILAVUOKRAUS

Varaus tilavuokrauksesta tehdään sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakkaan tulee rekisteröityä Verkkokauppaan ja hyväksyä myynti- ja sopimusehdot varauksen varmistamiseksi. Rekisteröitynyt henkilö eli tilaaja toimii varauksen yhteyshenkilönä ja tapahtuman vastuuhenkilönä asiakkaan taholta (ks. kohta 11 INTO Sports Oy:n sekä asiakkaan ja hänen huoltajansa vastuut).

4 HINNAT

Tarjoamiemme palvelujen hinnastot ovat nähtävillä verkkosivuillamme, verkkokaupassa sekä toimipisteellä. Hintaan sisältyvät palvelut on määritelty kunkin myyntituotteen kohdalla erikseen. Hinnat muodostuvat INTO Sports’n yleisen hinnaston tai erillisen sopimuksen mukaan.

5 MAKSAMINEN

INTO Sports STUNT ja PERHESIRKUS

STUNT ja PERHESIRKUS – ryhmiin osallistuminen maksetaan paikkavarauksen yhteydessä. Maksusuoritus vahvistaa varauksen. Katso tarkennukset yksityishenkilön ja yritysten, seurojen, yhdistysten tai julkisten yhteisöjen osalta alla.

INTO Sports CAMP

INTO Sports CAMP päiväleirien maksu maksetaan verkkokaupassa Tuntikalenteriin varattujen päivien mukaisesti. Paikkavaraukset CAMP leiripäiville voi tehdä verkkokaupan Tuntikalenterissa ennen maksua, mutta varauksen vahvistava maksu suoritetaan Verkkokaupassa viimeistään ensimmäistä leiripäivää edeltävänä perjantaina.

INTO Sports FREE+

Maksu suoritetaan verkkovarauspalvelun kautta tai toimipisteellä pankkikortilla. Halutessaan voi myös pyytää osamaksumahdollisuutta marianne@intosports.fi tai p. 050 517 1883. HUOM! Osamaksulaskutuksen valinneet ovat sitoutuneet maksamaan koko kausimaksun.

INTO Sports FREE

INTO Sports FREE – tuntien maksu tapahtuu joko verkkokaupassa tai toimipisteellä pankkikortilla. Paikkavarauksen FREE-tunneille voi tehdä verkkokaupan Tuntikalenterissa ennen maksua.

INTO Sports PARTY ja INTO Sports TEAM

INTO Sports PARTY ja INTO Sports TEAM tuntien maksu tapahtuu laskulla tai pankkikortilla toimipisteessä.

TILAVUOKRAUS

Tilavuokrauspalvelun maksu tapahtuu Verkkokaupassa tai laskulla.

MAKSUTAVAT

Yksityishenkilön maksu (koko kausimaksu, ensimmäinen maksuerä, kertamaksu tai tilavuokraus) tapahtuu paikkavarauksen (STUNT ja BATTLE) yhteydessä, ostamalla Kerta- tai Sarjalipun (INTO Sports FREE), maksamalla kausimaksun (FREE+) tai maksamalla tapahtuman (PARTY) tai tilavuokran. Maksutapoja ovat

  • verkkokaupassa luottokortti (Visa, MasterCard) tai verkkomaksu suoraan tililtä (verkkomaksupainikkeet: ks. kuva alla). Verkkokaupassa noudatetaan verkkokaupan yleisiä ehtoja. 
  • toimipisteessä pankki- tai luottokortti (Visa, MasterCard)
  • osamaksu sähköpostilaskutuksena. Osamaksu suoritetaan etukäteen kalenterikuukausittain. HUOM! Myös osamaksun valinneet sitoutuvat maksamaan koko kausimaksun! Katso myös kohta 7 Poissaolojen korvaaminen.

Yritysten, seurojen, yhdistysten tai julkisten yhteisöjen ollessa maksajana maksu tapahtuu laskulla. Mikäli Asiakkaalle lähetetään sähköinen tai paperinen lasku, on sen maksuehto 14 päivää netto. Laskusta aiheutuvat huomautukset on esitettävä kirjallisesti seitsemän (7) päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Lahjakortilla maksettaessa, maksu ja paikkavaraus tapahtuvat toimipisteessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 12 kk kirjauspäivästä.

6 VOIMASSAOLO

INTO Sports STUNT ja PERHESIRKUS – kausimaksuun sisältyvät ja erikseen ostetut FREE-tunnit sekä kerta- ja sarjaliput ovat voimassa 6 kuukautta maksupäivästä lukujärjestykseen merkityillä FREE-tunneilla.

7 POISSAOLOJEN KORVAAMINEN

INTO Sports STUNT, PERHESIRKUS sekä INTO Sports CAMP

Koskee INTO Sports STUNT ja PERHESIRKUS – ryhmien sekä INTO Sports FREE+ kausimaksun ja INTO Sports CAMP leirimaksun maksaneita osallistujia. Poissaolo tunnilta, päivästä tai leiripäivästä loman tai tilapäisen sairastumisen takia eivät oikeuta maksun alentamiseen tai palautukseen. Jos osallistuja lopettaa ryhmään osallistumisen kokonaan kesken kauden tai leiripäivän, maksua ei alenneta tai palauteta. HUOM! Osamaksulaskutuksen valinneet ovat sitoutuneet maksamaan koko kausimaksun.

Tilapäisen poissaolon voi korvata osallistumalla toiselle vastaavalle, saman kestoiselle tunnille saman kauden aikana. Korvaavan tunnin paikkavaraus tulee sopia etukäteen henkilökunnan kanssa. Käyttämättömiä FREE+ päiviä ei voi korvata.

Yli kuukauden ajalta yhtäjaksoisesti kertyneiden, sairastumisen tai vamman aiheuttamien poissaolokertojen siirtämisestä seuraavalle toimintakaudelle voidaan sopia tapauskohtaisesti ja asiakkaan pyynnöstä. Asiakkaan tulee tässä tapauksessa esittää lääkärintodistus sairaudesta tai vammasta, joka on vaatinut täydellistä liikuntakieltoa kyseiselle ajalle. 

Mikäli tunnin, kurssin tai koulutustilaisuuden ohjaaja sairastuu eikä sijaista saada hankittua kohtuullisessa ajassa, on INTO Sports Oy:llä tällöin oikeus perua kyseinen tapahtuma ja järjestää vastaavan sisältöinen tapahtuma myöhemmin INTO Sports Oy:n ilmoittamana ajanjaksona. Tällaisen peruuntumisen yhteydessä asiakkaalla ei ole oikeutta saada maksun alennusta tai palautusta vaan hän saa oikeuden osallistua korvaavaan tapahtumaan.

8 PERUUTUSEHDOT

INTO Sports Oy voi peruuttaa tunnin, kurssin, leirin tai koulutustilaisuuden, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

INTO Sports STUNT, PERHESIRKUS, INTO Sports CAMP sekä INTO Sports FREE+

INTO Sports STUNT ja PERHESIRKUS, INTO Sports CAMP sekä INTO Sports FREE+ – palveluiden osallistuja: Lue kohdat 3 Ilmoittautumisen / paikkavarauksen sitovuus, 6 Voimassaolo ja 7 Poissaolojen korvaaminen. INTO Sports STUNT sekä PERHESIRKUS – tuntien tai – kauden sekä INTO Sports CAMP leiripäivien perumiseen tarvitaan kirjallinen perustelu ja siihen tulee liittää lääkärintodistus tai muu vahvistava dokumentti.

INTO Sports FREE

INTO Sports FREE – tunnin paikkavarauksen voi peruuttaa viimeistään 3 tuntia ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen käyttämättä jäänyt varaus katsotaan käytetyksi. Jos FREE – tunnille ei ole yhtään paikkavarausta vuorokautta ennen tapahtumaa, tunti poistetaan tuntikalenterista.

INTO Sports PARTY,  INTO Sports TEAM ja TILAVUOKRAUS

INTO Sports PARTY, INTO Sports TEAM ja tilavuokrauksen varauksen voi peruuttaa kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta veloituksetta. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% hinnasta kuitenkin niin, että jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin viisi (5) päivää ennen varausta, veloitetaan koko varauksen hinta.

INTO Sports PARTY ja INTO Sports TEAM varausten osallistujamäärä tulee vahvistaa viimeistään viisi (5) päivää ennen tilaisuutta.

9 TUNNEILLE OSALLISTUMINEN

Tunneilla liikutaan paljain jaloin, sukkasillaan tai pehmeäpohjaisissa tossuissa. Tunneilla ei saa olla minkäänlaisissa liikuntakengissä. Jos osallistuja on paljain jaloin, hänen tulee pestä jalat ennen tuntia. Muuksi varustukseksi tunneille sopii yleisesti sisäliikuntaan sopiva vaatetus (esim. T-paita, shortsit, trikoot tai verryttelyhousut). Tunneille mukaan myös oma vesipullo ja pieni pyyhe jalkojen pesua varten. Huoltajan tulee huolehtia siitä, että osallistuva lapsi on varustautunut tunnille asianmukaisesti.

Huomioi, että liikuntatilassa on varsin pieni suihkutila. Suihkussa käyminen on kuitenkin mahdollista tunnin jälkeen.

Sairaana ei saa osallistua tunneille.

Osallistujan (jos hän on yli 18-vuotias) tai huoltajan (osallistujan ollessa alle 18-vuotias) tulee käydä läpi toimintaa koskevat järjestyssäännöt ja varmistaa, että osallistuja sitoutuu noudattamaan sääntöjä. Ohjaaja voi poistaa tunnilta osallistujan, joka ei pysty noudattamaan ohjeita ja sääntöjä. Tällöin soitamme huoltajalle välittömästi ja sovimme lapsen hakemisesta tai itsenäisestä kulkemisesta kotiin.

Jos osallistuja tarvitsee erityistä tukea osallistumisessaan tunneille joko käyttäytymisongelmien tai liikuntarajoitteiden vuoksi, huoltajan tulee itse järjestää osallistujalle avustaja. Avustajan ei tarvitse maksaa osallistumismaksua. Avustajan tulee huolehtia avustettavansa turvallisuudesta ja toiminnasta aktiivisesti ja oma-aloitteisesti.

Aikuisen ja lapsen yhteisissä ryhmissä lapsen mukana tuleva aikuinen vastaa lapsen toiminnasta ja turvallisuudesta tunnilla.

10 TUNNILLE SAAPUMINEN JA TUNNILTA POISTUMINEN

Liikuntatilan ulko-ovi pidetään lukossa ohjattujen tuntien aikana, jotta voimme taata osallistujien tavaroita koskevan turvallisuuden ja tuntien ohjaaminen voi tapahtua sujuvasti ilman häiriöitä. Ulko-ovi avataan seuraavalle tunnille osallistuville n.10 minuuttia ennen tunnin alkua. Etuajassa saapuvien tulee odottaa oven avautumista INTO Sports:n sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Kiinteistön muilla alueilla oleskelu on kielletty. Tunnin jälkeen alueelta on poistuttava välittömästi.

Huoltajan tulee huolehtia, että lapsi tuodaan tunnille oikeaan aikaan ja tullaan hakemaan välittömästi tunnin päätyttyä. INTO Sports ei ole velvollinen huolehtimaan haettavasta lapsesta ennen tai jälkeen tuntia.

Huoltaja vastaa yksin kulkevan lapsen turvallisuudesta. Huoltajan tulee käydä yksin kulkevan lapsen kanssa läpi turvallinen kulku INTO Sports salille. INTO Sports ei ole vastuussa lapsen kotimatkoista.

11 INTO SPORTS OY:N JA ASIAKKAAN SEKÄ HÄNEN HUOLTAJANSA VASTUUT

INTO Sports vastaa siitä, että yrityksen toiminta ja toiminta tunneilla on yrityksen arvojen mukaista ja sisältää sovitut asiat. INTO Sports Oy:n arvot ovat: 1. Yksilön ja asiakkaan arvostaminen, 2. Turvallisuuden varmistaminen, 3. Osaava ja innostava henkilökunta ja 4. Asianmukaiset laitteet ja välineet.

INTO Sports järjestää lasten, nuorten ja aikuisten hyvinvointia edistäviä palveluita. Vastaamme siitä, että asiakkaat voivat kokea osallistumisensa niin fyysisesti kuin psyykkisesti turvalliseksi, että he voivat innostua tunneilla tapahtuvasta toiminnasta ja että heidät huomioidaan yksilöllisesti. INTO Sports vastaa, että käytettävät telineet ja välineet ovat asianmukaisessa kunnossa, ehjiä ja oikein käytettynä turvallisia. INTO Sports vastaa, että osallistujille annetaan asianmukaista ja ikään sopivaa ohjausta ja valmennusta ja että osallistujia ohjeistetaan käyttämään välineitä turvallisuusseikat huomioiden ja tekemään tehtäviä turvallisuusseikat huomioiden.

Osallistujan ja hänen huoltajansa tulee ymmärtää, että liikuntatoiminnassa voi aina sattua tapaturmia. Osallistujalla tulee olla liikuntatoiminnassa sattuvat tapaturmat kattava vakuutus. INTO Sports EI ole vakuuttanut osallistujia tapaturman varalta. INTO Sports EI VASTAA toimintaan osallistuneelle mahdollisen tapaturman aiheuttamasta vahingosta. Osallistuja ja hänen huoltajansa ottavat vastuun omista tapaturmistaan.

Osallistujan tulee käyttää välineitä ja telineitä ohjeiden mukaisesti niin, että ne eivät vääränlaisen käytön takia mene rikki.

INTO Sports EI VASTAA osallistujan ja hänen huoltajansa tai avustajien omaisuudelle, kuten vaatteille tai muille tavaroille mahdollisesti aiheutuvista vaurioista. INTO Sports EI VASTAA osallistujan ja hänen huoltajansa tai avustajien vaatteiden tai muiden tavaroiden mahdollisesta katoamisesta INTO Sports Oy:n tiloissa.

INTO Sports ei vastaa mistään välillisestä tai epäsuorasta vahingosta, joka osallistujalle on mahdollisesti aiheutunut tunneilla tapahtuneen toiminnan seurauksena.

INTO Sports PARTY, INTO Sports TEAM ja TILAVUOKRAUS

INTO Sports PARTY – tapahtumissa, INTO Sports TEAM – tunneilla ja tilaa vuokratessa alaikäisten osalta tapahtuman tilaaja toimii vastuullisena henkilönä ja hänen tehtävänsä on varmistaa, että osallistujat ovat asianmukaisesti vakuutettuja ja, että osallistujien huoltajat ovat tietoisia ja hyväksyvät näissä myynti- ja sopimusehdoissa asetetut vastuulausekkeet.

AVAIMEN LUOVUTTAMINEN

Tarpeen vaatiessa asiakkaalle voidaan luovuttaa INTO Sports -salin avain 10€ panttia vastaan. Mikäli asiakkaalle luovutetaan INTO Sports -salin avain, tulee asiakkaan vastuuhenkilön huolehtia, että avainta käytetään asianmukaisella tavalla. Avainta saa käyttää vain se henkilö, jolle avain on luovutettu ja asiakkaan tulee huolehtia, että INTO Sports -salin ovet lukitaan lähtiessä. Avaimeen ei saa tehdä minkäänlaisia merkkejä, jotka viittaavat tilaan johon avaimella pääsee.

12 TUNTIEN JA PALVELUIDEN SISÄLTÖ

INTO Sports tuntien ja palveluiden sisällöt on kuvattu verkkosivuilla www.intosports.fi. Tuntien ohjaamisessa noudatetaan INTO Sports konseptin mukaista ohjelmaa.

TILAVUOKRAUS

Tilavuokra sisältää tilojen ja välineiden vapaan käytön sovituksi ajaksi. Asiakkaan on noudatettava vuokrauksen aikana INTO Sports’n järjestysääntöjä ja pidettävä tilat puhtaina. Asiakas saa vapaasti käyttää INTO Sports’n tiloja ja välineitä haluamallaan tavalla, mutta tilojen ja välineiden tulee olla vuokrauksen jälkeen samassa kunnossa kuin ennen vuokrausta.

13 INTO SPORTS VERKKOPALVELU

INTO Sports’lla on oikeus tehdä sen verkkosivuihin ja sillä sijaitsevaan varauspalveluun sellaisia muutoksia, jotka a) kohdistuvat ohjelmistopalvelun tuotantoympäristöön eivätkä vaikuta ohjelmistopalvelun sisältöön tai palvelutasoon, b) on tarpeen ohjelmistopalveluun kohdistuvan vakavan tietoturvauhan torjumiseksi taikka c) johtuu laista tai viranomaismääräyksestä.

INTO Sports’lla on oikeus keskeyttää verkkosivuillaan olevien palveluiden tuottaminen kohtuulliseksi ajaksi maanantaista perjantaihin kello 21.00–8.00, lauantaina, sunnuntaina tai yleisenä vapaapäivänä, jos se on tarpeen ohjelmistopalvelun asennus-, muutos- tai huoltotoimenpiteiden vuoksi eikä asennusta, muutosta tai huoltoa voida kohtuullisin kustannuksin toteuttaa ilman palvelun tuottamisen keskeyttämistä. Jos INTO Sports keskeyttää palvelun tuottamisen tässä sopimuskohdassa mainitusta syystä, on sen ilmoitettava palvelun keskeyttämisestä ja keskeytyksen kestosta asiakkaalle hyvissä ajoin etukäteen sekä pyrittävä siihen, että keskeytyksestä aiheutuvat haitat jäävät mahdollisimman vähäisiksi.

INTO Sports’lla on oikeus asiakasta kuulematta estää asiakkaan pääsy sen verkkosivuille ja varauspalveluun, jos se perustellusti epäilee asiakkaan kuormittavan tai käyttävän ohjelmistopalvelua tavalla, joka vaarantaa ohjelmistopalvelun tuottamisen muille käyttäjille. INTO Sports’n on ilman aiheetonta viivytystä ilmoitettava asiakkaalle pääsyn estämisen syistä.

14 MUUT EHDOT

Kaikki muutokset tai lisäykset näihin yleisiin ehtoihin on sovittava kirjallisesti, jotta ne olisivat päteviä.

Näihin yleisiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

INTO Sports’n tuottamista palveluista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa, mikäli niitä ei saada ratkottua neuvotteluteitse. Kuluttaja-asiakkaalla on lisäksi mahdollisuus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Takaisin alkuun