PAIR STUNT on lapsen ja aikuisen yhteinen hauska, mukaansatempaava ja monipuolinen Sports Warrior – treeni.

PAIR STUNT  – treeneissä harjoitellaan viidellä alueella (tasapaino BALANCE, ketteryys AGILITY, välineet MANIPULATE, strategiat STRATEGY ja tiimipeli TEAM). PAIR STUNT’ssa hyödynnetään parityöskentelyn tuomia mahdollisuuksia, mutta toimimme myös ryhmissä. Lapsi pääsee harjoittelemaan opittavia taitoja turvallisessa ympäristössä. Aikuinen on mukana rohkaisemassa, kannustamassa, varmistamassa turvallisuuden ja näyttämässä mallia. Vanhemmat osallistuvat samoihin tehtäviin kuin lapsetkin, ja hiki nousee pintaan!

Tasapainon, ketteryyden ja välineiden alueilla sovelletaan harjoitteita esimerkiksi voimistelusta, parkourista, kamppailulajeista, palloilulajeista, yleisurheilusta, musiikkiliikunnasta ja tanssista,  – aikuisen ja lapsen yhteiseen liikuntaan sopivassa muodossa. Leikkien ja temppujen muodossa lapset pääsevät purkamaan energiaa ja harjoittelevat perusliiketaitoja. Myös aikuiset voivat oppia uusia juttuja! Ja molempien kropat saavat vahvistusta. Hyödynnämme monipuolisesti välineitä ja telineitä kuten palloja, patjoja, pehmopalikoita, köyttä, rekkiä, renkaita, puolapuita, hyppynaruja, hernepusseja, trampoliinirataa, vanteita ja niin edelleen. Vuoden aikana opimme jo useita satoja tapoja liikkua ja taituroida!

Erilaisten pelien ja leikkien sääntöjen sekä pareittain ja ryhmässä toimimisen kautta työstetään STUNTTAAJAN strategia- ja tiimipeli-alueita. Toisen kannustamisesta tehdään molemminpuolinen rutiini.

PAIR STUNT – Ryhmät, aikatalulut ja hinnat

PAIR STUNT – ryhmät kokoontuvat ohjattuihin 45 min treeneihin kerran viikossa. Sekä syys- että kevätkausi kestävät 17 viikkoa (17 ohjattua treeniä / kausi). Treenien teema ja ohjelma vaihtuu kolmen viikon välein. PAIR STUNT – ryhmien maksimikoko on 8-10 paria.

2-3-vuotias + aikuinen

  • Lauantaisin klo 9:00-9:45
  • Sunnuntaisin klo 15:45-16:30 

4-6-vuotias + aikuinen

  • Lauantaisin klo 10:00-10:45

Hinnat

45 min kerran viikossa  170 euroa / kausi. Lisäksi osallistujille järjestetään kauden aikana 4 henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettua FREE – tuntia. Kauden FREE – ajat ilmoitetaan kauden aloituksen jälkeen. 

Valitse paikkasi ja varaa VERKKOKAUPASTA! PAIR STUNT:iin ilmoittautuminen vain toisen osallistujan nimellä.

2–3-vuotias on oppimisensa alkutaipaleella usealla saralla

Liikkuminen, käsitteiden ja puheen oppiminen sekä yksin ja toisten kanssa olemisen taidot etenevät jo vauhdilla, mutta toisaalta oman aikuisen tukea ja turvaa tarvitaan vielä usein.

Itsenäistymisen ja samalla turvan tarve aiheuttavat ristiriitaisia tilanteita myös tunnetasolla ja siksi välillä kiukuttaa. Aikuista tarvitaan antamaan kannustusta ja ohjausta, jotta lapsi oppii hiljalleen toimimaan itsenäisesti ja itsetunto vahvistuu.

Uteliaisuus ja halu kokeilla ovat hallitsevia ominaisuuksia.

Perusliiketaitojen harjoitusta tarvitaan paljon, jotta perusta monimutkaisemmille taidoille tulee vahvaksi.

Keskeisiä kehittyviä liikkumismuotoja: kävely ja juokseminen, hyppääminen ja hyppely, kiipeäminen, kuperkeikat ja kieriminen, riippuminen, heiluminen ja tasapainoilut, työntäminen, vetäminen, kantaminen, (pois) heittäminen kahdella ja yhdellä kädellä, kiinniottaminen, tarkkuusheitto.

3–6-vuotias on utelias, innokas ja kokeilunhaluinen ja oppii siksi uutta huimaa vauhtia!

Perusliiketaitojen harjoitusta tarvitaan paljon, jotta perusta monimutkaisemmille taidoille tulee vahvaksi. Perusliiketaidot opitaan yleisesti seitsemän ikävuoden kieppeillä.

Ikäkaudelle tyypillisiä ilmiöitä: sääntöleikkien opettelu, mielikuvituksen käyttö, roolileikit, sanavaraston kasvattaminen.

3–6-vuotiaat harjoittelevat ryhmässä toimimisen ja omatoimisuuden taitoja. Eri-ikäiset toimivat myös toistensa tukena kasvussa, joten hyödynnämme yhteistoiminnallisia rutiineja.