INTO Sports CAMP – Päiväleirit

INTO Sports CAMP: Loma parhaalla tavalla 7-12-vuotiaille!

INTO Sports CAMP – TALVILOMA 2018 (viikko 10): Lisätiedot ja ennakkovaraukset marianne@intosports.fi tai p. 050 517 1883.

INTO Sports CAMP on liikunnallinen leiripäivä tai vaikka koko viikko 7-12-vuotiaille lomailijoille INTO Sports’n innostavassa ja monipuolisessa liikuntatilassa. Leiripäivien ohjattu ohjelma on klo 9:30-15:30, mutta tarvittaessa lapset voivat tulla paikalle jo klo 8:30 ja lähteä viimeistään klo 16:30. Lapset saavat olla turvallisesti aikuisten huolenpidossa vanhempien työpäivän ajan.

CAMP-leireillä opetellaan kärrynpyöriä, voltteja, akrobatiaa, ynnä muita temppuja, harjoittellaan parkouria, treenataan kamppailulajeja sekä pelataan erilaisia joukkue- ja juoksupelejä. Toimintaa on joka päivä myös ulkona lähialueella; mäenlaskua, viirinryöstöä ja montaa muuta.  Päiviin mahtuu myös rauhallisempia toimia, kuten lautapelejä ja kehon huoltamista sekä lepoa ja rentoutumista. Touhun välissä tankataan maittavalla ja terveellisellä lounaalla sekä välipalalla.

INTO Sports CAMP – leireillä ollaan Ninja Warrior – radoilla, pelataan jännittäviä pelejä, tanssitaan leiridiskossa tai pidetään hauskoja turnauksia. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan päivän ohjelmaan ja päivään on varattu aikaa omaan vapaaseen toimintaankin. Osaava ohjaajatiimimme huolehtii siitä, että ohjaus on yksilöllistä. Ryhmäkoko leireillä on maksimissaan 14 lasta.

CAMP – leireillä toteutuvat INTO Sports’n tärkeät perusperiaatteet: 1.Hauskuus ja hyvä ryhmähenki, 2. Monipuolinen lajivalikoima, 3. Kuntotekijät (nopeus, ketteryys, voima, kestävyys) harjoittuvat ohessa, 4. Taitojen oppiminen etenee jokaisella omassa tahdissa ja 5. Ei ole oikeaa ja väärää, on vain erilaisia vaiheita ja tapoja.

Päivään varustaudutaan sisäliikuntavaatteilla, vaihtovaatteilla sekä ulkoiluvaatetuksella. Halutessa on mahdollista käydä suihkussa TREENI:n jälkeen, mutta vähintään vaatteet vaihdetaan välillä kuiviin. Vietämme aikaa myös ulkona, joten sään mukainen ulkoiluvarustus on tarpeen. Mukaan myös oma juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen pesua varten. Sisällä liikutaan paljain jaloin. Muutoin ollaan sukkasillaan.

CAMP – leiripäivien hinnat sisältäen lounaan ja välipalan
1 päivä  70 euroa
2 päivää 126 euroa
3 päivää 170 euroa
4 päivää 204 euroa
5 päivää 230 euroa

INTO Sports CAMP – TALVILOMA 2018 (viikko 10): Lisätiedot ja ennakkovaraukset marianne@intosports.fi tai p. 050 517 1883.