Talviloman alkuviikko temppuja opetellen ja loppuviikoksi voi lähteä kokeilemaan vaikka hangille!

VARAA VIIMEISTÄÄN 25.2. VERKKOKAUPASTA .

PARKOUR

7-11-vuotiaille maanantaina 4.3. klo 10-14 

11-14-vuotiaille tiistaina 5.3. klo 10-14

Tehokas setti vauhdikasta parkouria. Päivään mahtuu myös pelailua ja mukavaa yhdessäoloa. Haasta itsesi INTO Sports’n parkour-radalla. Sisältää ruokailun. Sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Salissa ollaan paljain jaloin, joten ota pieni pyyhe jalkojen pesua varten. 35 euroa / päivä.

Lisätiedot: silja@intosports.fi tai info@intosports.fi

VOLTTIPAJA

7-11-vuotiaille keskiviikkona 6.3. klo 10-14

11-14-vuotiaille torstaina 7.3. klo 10-14

Treenataan voltteja ja vähän muutakin kehittelyjen avulla ja avustettuna sekä ihan itse. Puolivoltit, kokovoltit, seinävoltti, side … Lisäksi pelailua ja mukavaa 

yhdessäoloa. Sisältää ruokailun. Sisäliikuntavarustus ja juomapullo. Salissa ollaan paljain jaloin, joten ota pieni pyyhe jalkojen pesua varten. 35 euroa / päivä.

Lisätiedot: silja@intosports.fi tai info@intosports.fi

INTO Sports CAMP: Kesäloma parhaalla tavalla 7-10-vuotiaille!

Kesän liikunnalliset leiripäivät INTO Sports’lla kesäkuussa juhannukseen asti ja heinä-elokuussa ennen koulujen alkua!

INTO Sports CAMP on liikunnallinen leiripäivä tai vaikka koko leirikausi 7-10-vuotiaille lomailijoille INTO Sports’n innostavassa ja monipuolisessa liikuntatilassa. Leiripäivien ohjattu ohjelma on klo 9:00-14:00, mutta tarvittaessa lapset voivat tulla paikalle jo klo 8:30. Lapset saavat olla turvallisesti aikuisten huolenpidossa ja laadukkaassa ohjauksessa.

CAMP-leireillä opetellaan kärrynpyöriä, voltteja, akrobatiaa, ynnä muita temppuja, harjoittellaan parkouria, treenataan kamppailulajeja sekä pelataan erilaisia joukkue- ja juoksupelejä. Toimintaa on joka päivä myös ulkona lähialueella; parkouria, pallopelejä, viirinryöstöä ja montaa muuta.  Päiviin mahtuu myös rauhallisempia toimia, kuten lautapelejä ja kehon huoltamista sekä lepoa ja rentoutumista. Touhun välissä tankataan maittavalla ja terveellisellä lounaalla sekä välipalalla.

INTO Sports CAMP – leireillä ollaan Ninja Warrior – radoilla, pelataan jännittäviä pelejä, tanssitaan leiridiskossa tai pidetään hauskoja turnauksia. Lapset pääsevät itse vaikuttamaan päivän ohjelmaan ja päivään on varattu aikaa omaan vapaaseen toimintaankin. Osaava ohjaajatiimimme huolehtii siitä, että ohjaus on yksilöllistä. Ryhmäkoko leiripäivinä on maksimissaan 14 lasta.

CAMP – leireillä toteutuvat INTO Sports’n tärkeät perusperiaatteet: 1.Hauskuus ja hyvä ryhmähenki, 2. Monipuolinen lajivalikoima, 3. Kuntotekijät (nopeus, ketteryys, voima, kestävyys) harjoittuvat ohessa, 4. Taitojen oppiminen etenee jokaisella omassa tahdissa ja 5. Ei ole oikeaa ja väärää, on vain erilaisia vaiheita ja tapoja.

Päivään varustaudutaan sisäliikuntavaatteilla, vaihtovaatteilla sekä ulkoiluvaatetuksella. Halutessa on mahdollista käydä suihkussa TREENI:n jälkeen, mutta vähintään vaatteet vaihdetaan välillä kuiviin. Vietämme aikaa myös ulkona, joten sään mukainen ulkoiluvarustus on tarpeen. Mukaan myös oma juomapullo ja pieni pyyhe jalkojen pesua varten. Sisällä liikutaan paljain jaloin. Muutoin ollaan sukkasillaan.

NÄIN VARAAT PAIKKOJA CAMP -LEIRIPÄIVILLE:

  1. Rekisteröidy asiakkaaksi (rekisteröityminen ei edellytä ostamista). Katso ohje täältä.
  2. Varaa paikat haluamillesi leiripäiville Tuntikalenterista.
  3. Siirry maksamaan valitsemasi kokonaisuus Kauppaan.

KESÄN 2018 STARTTIHINNAT!:

CAMP – leiripäivien hinnat sisältäen lounaan ja 2 välipalaa (aamu ja iltapäivä)
3:n viikon leirijakso (yhteensä 9 päivää) 200 euroa
1 päivä 70 euroa  40 euroa
2 päivää 126 euroa   75 euroa
3 päivää 170 euroa  110 euroa

Lisätiedot marianne@intosports.fi tai p. 050 517 1883. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

Leiripäivien ohjelmarunko:

8:30-9:00 Saapuminen. Tarjolla aamu- tai välipalaa.

9:00-9:15 Päivän aloitus ja ohjelman tsekkaus.

9:15-11:00 Ohjattu TREENI sisällä tai ulkona. Tarkka sisältö vaihtelee (ks. yllä) + lopuksi vapaata liikuntaa ja touhua salissa tai ulkona.

11:00-11:30 Lounastauko

11:30-12:00 Lautapelejä / vapaata likuntaa ja touhua salissa 

12:00-13:30 Opetellaan temppuja (parkour, välineen käsittely jne.) / pelaillaan / kisaillaan sisällä tai ulkona

13:30-14:00 Välipala ja kotiin lähtö

Lähtökohtaisesti joka päivä ollaan myös ulkona. Ilmoittautuneet saavat tekstiviestillä edellisenä päivänä ilmoituksen, jos esimerkiksi olemme seuraavana päivänä menossa uimaan tms.