INTO Sports WORK

INTO Sports WORK – työyhteisö kuntoon kertaheitolla

INTO Sports WORK on työyhteisöille suunnattu hauska ja liikunnallinen tapa kehittää ryhmähenkeä, luottamusta ja tehokkuutta. Se sopii erityisen hyvin tiimipäivän tai virkistyspäivän aktiviteetiksi, mutta 
työyhteisöt ovat tervetulleita myös ihan muuten vain.

Lajivalikoimassa huomioidaan asiakasryhmän taustat niin, että kunto ei välttämättä ole ratkaisevassa asemassa, mutta hikipinkojatkin pääsevät purkamaan energiaa. Tällä hetkellä työyhteisöille on valittavana kolme erilaista ja eri asioihin keskittyvää tuntia.

TILT
INTO Sports TILT on kahden joukkueen välinen leikkimielinen, mutta armottoman totinen taisto ryhmätoiminnan etevyydestä, kamppailulajien (esim. selkätyönnön, käsiläpsyn tai kämmentyönnön) mestaruudesta sekä BATTLE-radan valtiudesta. TILT on kaikessa taistelullisuudessaan mahtava tapa edistää työyhteisössä mm. ryhmän kiinteyttä (koheesio), luottamusta ja avoimuutta. TILT-tunnilla pätevät samat INTO Sports – periaatteet kuin muissakin konseptin toiminnoissa, hauskuudesta ja luovuudesta ei tingitä. Jokaiselle löytyy mahdollisuus olla joukkueensa tärkeä jäsen!
Kesto 1-2 tuntia.
Max. 16 hlö

GARAGE
INTO Sports GARAGE – huoltamolla ladataan akut kesäkuntoon. GARAGE:lla voidellaan niveliä ja säädetään lihaksia lempeillä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteilla. Lopuksi fiksataan keho ja mieli rauhoittavalla rentoutusharjoituksella.
Kesto 1-1,5 tuntia.
Max. 20 hlö

TREENI
TREENI-työyhteisölle on konseptin mukainen tunti jossa korostuu ryhmätoiminta, kisailut ja INTO Sports rataharjoitus, johon on yhdistetty elementtejä mm. parkourista, lihaskuntoharjoittelusta, kuntonyrkkeilystä ja akrobatiasta (tehtävät on valittu niin, että voi toteuttaa haastavan tai kevyemmän version). Lopuksi jäähdytellään ja rentoudutaan. Asiakkaan kanssa voidaan sopia tunnin painotuksista.
Kesto 1-2 tuntia.
Max. 20 hlö

Kysy tarjousta osoitteesta info@intosports.fi.