7–11- JA 11–13-VUOTIAAT

TREENI 7–11- ja 10–13-vuotiaille

INTO Sports TREENI 7–11- ja 10–13-vuotiaille toteuttaa kaikkia konseptin perusperiaatteita. Ilosta, luovuudesta ja monipuolisuudesta ei tingitä!

Sovellamme elementtejä esimerkiksi voimistelusta, parkourista, sirkuksesta, kamppailulajeista, palloilulajeista, tanssista ja yleisurheilusta – ikäryhmille sopivassa muodossa. Hyödynnämme monipuolisesti välineitä ja telineitä kuten palloja, patjoja, köyttä, rekkiä, renkaita, puolapuita, hyppynaruja, trampoliinirataa, nyrkkeilysäkkejä, pistehanskoja ja niin edelleen. Perusliiketaitoja sovelletaan ja yhdistellään vähitellen haastavammissa tempuissa ja harjoitteissa. Vuoden aikana taitovarasto karttuu tuhansiin tapoihin liikkua!

Harjoittelemme herkkyyskausille sopivasti nopeutta, ketteryyttä, lihaskuntoa ja aerobista kestävyyttä monipuolisilla harjoituksilla.

Kausi alkaa turvallisen ilmapiirin luomisella. Tutustumme toisiimme ja rakennamme ryhmähenkeä. Lämmin vuorovaikutus, innostava toiminta, selkeät rutiinit, toisten kannustaminen – näistä syntyy ympäristö onnistumisen kokemuksille!

Kartutamme motorista taitovarastoa: esimerkiksi perusliiketaito pyöriminen saa perinteisten kuperkeikkojen, kärrynpyörien ja volttien lisäksi monta muuta muotoa ja suuntaa välineitä hyödyntävistä sovelluksista puhumattakaan.

Ei sovi unohtaa myöskään välineenkäsittelytaitoja – varsinkin palloilla mahdollisuuksien kirjo on huikea.

Harjoittelemme myös taktisia taitoja esimerkiksi kamppailulajien ja pelisovellusten avulla: kuinka rakentaa peliä, milloin hyökätä, milloin puolustaa ja miten kehittää reagointivalmiutta?

Valitse tuntipaikkasi tuntikalenterista ja varaa verkkokaupasta!

7–13-vuotias elää liikunnallisen oppimisen huippuvuosia!

  • Taidot karttuvat huimaa vauhtia.