AIKUISET JA YLI 15-VUOTIAAT

TREENI aikuisille ja yli 15-vuotiaille

INTO Sports TREENI aikuisille ja yli 15-v. toteuttaa kaikkia konseptin perusperiaatteita. Ilosta, luovuudesta ja monipuolisuudesta ei tingitä!

TREENI on kokonaisvaltainen paketti kunnonkohotusta, pelejä, temppuja, lihashuoltoa ja aivojumppaa. TREENI parantaa hapenottokykyä ja lihaskuntoa, kehittää motorisia taitoja ja aktivoi ajattelua pelien kautta. Jokainen voi liikkua oman tasonsa mukaan.

Sovellamme elementtejä esimerkiksi voimistelusta, sirkuksesta, kamppailulajeista, palloilulajeista, tanssista ja yleisurheilusta. Hyödynnämme monipuolisesti välineitä ja telineitä, kuten palloja, patjoja, köyttä, rekkiä, trampoliinirataa, nyrkkeilysäkkejä ja niin edelleen. Kamppailulajien ja pelisovellusten avulla harjaantuvat myös esimerkiksi pelinrakentamisen taidot.

Kausi alkaa ryhmähengen luomisella – meillä puhalletaan yhteen hiileen ja kannustetaan aina toinen toistamme. Jokainen saa toimia omalla tavallaan ja harjoitella omassa tahdissaan. Ei ole oikeaa tai väärää, on vain erilaisia tapoja ja erilaisia vaiheita!

Valitse tuntipaikkasi tuntikalenterista ja varaa verkkokaupasta!