AIKUISET JA YLI 15-VUOTIAAT

BATTLE – kuntonyrkkeily aikuisille ja yli 15-vuotiaille

INTO Sports BATTLE on kuntonyrkkeily – TREENI höystettynä monipuolisilla kamppailullisilla harjoitteilla.

BATTLE on kokonaisvaltainen paketti taitojen oppimista ja kunnonkohotusta, lihashuoltoa unohtamatta. Opettelemme lyönti- ja potkutekniikoita ja niiden yhdistelmiä sekä liikkumista, mutta myös kamppailun taktisia elementtejä erilaisten kamppailullisten sovellusten avulla. BATTLE – treeneissä kehitetään liikkuvuutta, ketteryyttä ja voimaa omaa (ja kaverin) kehoa käyttäen ja INTO Sports – radoilla, jossa sivussa oppii jokusen parkourtempunkin! Lämmittelemme kehon huolellisesti harjoitusta varten ja teemme liikkuvuusharjoitteita. TREENI:n aikana rasitettu keho valmistellaan palautumiseen huolellisen jäähdyttelyn avulla.

BATTLE sisältää ohjatut konseptin mukaiset tunnit kerran viikossa (syyskausi 17 kertaa, viikolla 42 ei tuntia). Ryhmään osallistujille kuuluu hintaan 7 FREE – käyntiä, jotka voi käyttää perheenä tai ystävien kesken. FREE – käyntikerrat voi varata ’PAIKKAVARAUKSET CAMP- JA FREE-TUNNEILLE’ – kalenterista.

INTO Sports BATLLE aikuisille ja yli 15-v. toteuttaa kaikkia konseptin perusperiaatteita. Ilosta, luovuudesta ja monipuolisuudesta ei tingitä! Kausi alkaa ryhmähengen luomisella – meillä puhalletaan yhteen hiileen ja kannustetaan aina toinen toistamme. Jokainen saa toimia omalla tavallaan ja harjoitella omassa tahdissaan. Ei ole oikeaa tai väärää, on vain erilaisia tapoja ja erilaisia vaiheita!

Katso tuntiaika tuntikalenterista ja varaa verkkokaupasta!