INTO Sports PARTY on toiminnalliset synttärit tai muut kemut – yhteisöllistä, helppoa ja stressitöntä hauskanpitoa rautaisten intoilijoidemme ohjaamana niin pienemmille kuin ihan täysikasvuisillekin juhlijoille!

Järjestämme pirskeet niin lapsille kuin aikuisille aina syntymäpäivistä polttareihin. (Mikäli mielessä ovat TyHy-päivät, suuntaa INTO Sports WORK -osioon.) Juhlat aloitetaan ohjatulla ohjelmalla, jonka jälkeen nautitaan tarjoiluista. Lopuksi on vielä mukavasti aikaa vapaaseen toimintaan. Ohjaajat ovat koko ajan paikalla ja pitävät huolta juhlijoista! Tarjolla on neljä ohjelmavaihtoehtoa: Adventure, Stunt, Tilt ja Garage (kuvaukset sivun lopussa). Ohjelman hienosäätö tehdään kuitenkin aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Tarjoilu sisältää pitsaa (toimittaja Pitsapojat), kurkku- ja porkkanasuikaleita ja dippiä, sipsiä, popkornia, karkkia, keksejä ja mehua.

INTO Sports synttärit: dippailua pöydän ääressä

Hinnat ja osallistujamäärät

Täysihoito
2h kokonaisuus sisältäen 45-60 min ohjelman ja tarjoilut.
1-10 hlö 235 euroa
11-15 hlö 270 euroa
16-20 hlö 290 euroa

Puolihoito
2h kokonaisuus sisältäen 45-60 min ohjelman.
1-10 hlö 170 euroa
11-15 hlö 200 euroa
16-20 hlö 230 euroa

Varaukset ja lisätiedot vain sähköpostitse tai puhelimitse:
info@intosports.fi
p. 050 517 1883 tai 050 321 4718

 

PARTY - toiminnalliset synttärit

ADVENTURE
Teemallinen 45-60min ohjelma, jossa yhteistoiminnallisia leikkejä, pelejä, juoksua ja temppuja sekä mukaansatempaava INTO Sports -rata. Synttärit tällä teemalla sopivat erityisesti pienemmälle väelle.

STUNT
INTO Sports –henkinen monipuolinen aktiviteettikattaus on sukellus Sports Warrioreiden maailmaan, sisältäen yhteistoiminnallisia pelejä ja temppuja sekä mukaansatempaavan INTO Sports -radan.

TILT
INTO Sports TILT on kahden joukkueen välinen leikkimielinen, mutta armottoman totinen taisto ryhmätoiminnan etevyydestä, kaikenmaailman kamppailulajien mestaruudesta sekä INTO-radan valtiudesta.

GARAGE
INTO Sports GARAGE – huoltamolla ladataan akut kuntoon. GARAGE:lla voidellaan niveliä ja säädetään lihaksia lempeillä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteilla. Lopuksi fiksataan keho ja mieli rauhoittavalla rentoutusharjoituksella.

Teemoista voi lukea lisää täältä.

Voit ladata synttärikutsupohjan kuvaa klikkaamalla.

INTO Sports synttärit: lataa synttärikutsupohja PDF