STUNT LAJIKUVAUS

INTO Sportsin oma konsepti – STUNT on oikea sportwarrioreiden laji, joka on suunniteltu haastamaan liikkujaa mahdollisimman monipuolisesti. Lajissa yhdistyy parkourista, voimistelusta ja sirkuksestakin sovelletut temput, kamppailulajit, pelillisyys ja tiimityöskentely. Ryhmiä löytyy niin isoille kuin pienillekin stunttaajille, lapsen ja aikuisen paritreeneille ja aikuisten paritreeneille eikä lähtötasoa tarvita.

Lajiin kuuluu viisi aluetta: tasapaino BALANCE, ketteryys AGILITY, välineet MANIPULATE, strategiat STRATEGY ja tiimipelaaminen TEAM. Alueisiin kuuluvia sisältöjä harjoitellaan yhdessä, yksin ja radoilla. Stunttaajasta kehittyy liikunnan monitaituri, jonka taitovarastoa kartutetaan juoksemisen, hyppäämisen ja erilaisten välineiden käsittelytaitojen harjoittelulla.

stunt liaanihyppy

Harjoittelemme myös taktisia taitoja esimerkiksi kamppailulajien ja pelisovellusten avulla: kuinka rakentaa peliä, milloin hyökätä, milloin puolustaa ja miten kehittää reagointivalmiutta? Harjoitteluun kuuluu olennaisena osana nopeuden, ketteryyden, lihaskunnon ja aerobisen kestävyyden kehittäminen, ikäkaudelle sopivassa muodossa.

Treeneissä ryhmähenki on avainasemassa. Kausi alkaa turvallisen ilmapiirin luomisella toisiimme tutustuen. Lämmin vuorovaikutus, innostava toiminta, selkeät rutiinit, toisten kannustaminen – näistä syntyy ympäristö onnistumisen kokemuksille! Laji on ilman kilpailutavoitteita tapahtuvaa harrastamista, johon kuitenkin pelit ja kisailut kuuluvat olennaisena osana.

stunt matossa + vastustajan kääntö

STUNT-TREENIEN SISÄLTÖ & IKÄRYHMÄT

STUNT on kauden kestävä, kerran viikossa vedettävä treeni 7-15 -vuotiaalle – yhteensä 17 ohjattua harjoitusta. Treenien teema ja ohjelma vaihtuu kolmen viikon välein ja ryhmien maksimikkoko on 12-14 henkilöä. STUNT-ryhmän osallistujalle toinen harjoituskerta viikossa alennettuun 100 euron hintaan. Tuplauspaikkoja voi varata viikolta 35 alkaen vain, jos kyseisessä ryhmässä on tilaa. Ota yhteyttä info@intosports.fi ja odota varmistusta.

3-7 -vuotiaille stunttaajille löytyy ryhmät LITTLE STUNTista ja PAIR STUNT päästää tatamille aikuisen ja 3-6 -vuotiaan lapsen yhteiseen treeniin. Molemmissa ryhmissä ohjelma vaihtuu kolmen viikon välein. Junioireilla ryhmien maksimikoko on 12 ja paristunttaajilla 8-10 paria.

Aikuisiakaan ei ole unohdettu – syksyllä 2019 käynnistyy aikuisten omat MUIJA STUNT, ÄIJÄ STUNT ja PAIR STUNT.

Sekä syys- että kevätkausi kestää 17 viikkoa.

stunt rengaspotku

 

HINNAT

STUNT
60 min kerran viikossa 220€ / kausi

LITTLE STUNT
45 min kerran viikossa 170€ / kausi

PAIR STUNT
45 min kerran viikossa 170€ / kausi
Ilmoittautuminen vain toisen osallistujan nimellä

KERTAKOKEILU
45 min 15€
60 min 20€
Mikäli ryhmässä sattuu olemaan vapaata, on myös ilmainen kokeilukerta mahdollinen. Varaukset eivät kuitenkaan takaa paikkaa, sillä kausiasiakkaat pidetään etusijalla.

Ilmoittaudu verkkokaupan kautta. Ryhmien aikataulut löytyvät sivun lopusta ja tuntikalenteria pääsee tarkasteleman tästä.


LITTLE STUNT pienille sportswarrioreille

Myös pienet STUNTTAAJAT harjoittelevat viidellä alueella (tasapaino BALANCE, ketteryys AGILITY, välineet MANIPULATE, strategiat STRATEGY ja tiimipeli TEAM).

Tasapainon, ketteryyden ja välineiden alueilla sovelletaan harjoitteita esimerkiksi voimistelusta, parkourista, kamppailulajeista, palloilulajeista, yleisurheilusta, musiikkiliikunnasta ja tanssista  – pienelle liikkujalle sopivassa muodossa. Hyödynnämme monipuolisesti välineitä ja telineitä kuten palloja, patjoja, pehmopalikoita, köyttä, rekkiä, renkaita, puolapuita, hyppynaruja, hernepusseja, trampoliinirataa, vanteita ja niin edelleen. Vuoden aikana opimme jo useita satoja tapoja liikkua ja taituroida!

LITTLE STUNT liaanihyppy ja lapset puolapuilla

Leikkien ja temppujen muodossa puretaan energiaa ja vahvistetaan kehoa sekä harjoitellaan perusliiketaitoja. Samalla lapset oppivat strategia- ja tiimipeli-alueiden taitoja; erilaisten pelien ja leikkien sääntöjä sekä pareittain ja ryhmässä toimimista. Jo pienestä pitäen tunneille tuodaan myös toisen kannustamiseen ohjaavat rutiinit.

LITTLE STUNT + selät vastakkain

3–6- ja 5–7-vuotiaiden ryhmissä lapset treenaavat jo itsenäisesti valmentajien kanssa ilman omia aikuisia. Kauden ensimmäisillä tunneilla vanhemmat voivat vielä olla tukena. Kausi alkaa turvallisen ilmapiirin luomisella: tutustumme toisiimme ja rakennamme ryhmähenkeä. Turvallisuuden tunne on ensisijaisen tärkeää pienelle ihmiselle, joka vasta harjoittelee itsenäisyyttä ilman omia vanhempia. Rakennamme turvallisuutta lämpimällä vuorovaikutuksella, innostavilla leikeillä ja yhteisillä rutiineilla.

3–7-vuotiaat oppivat perusliiketaitoja kypsymisen ja harjoituksen kautta. Oppiminen tapahtuu parhaiten leikin ja temppujen kautta. Tunneilla lapsi harjoittelee kuin huomaamattaan esimerkiksi tasapainoilun, kiipeilyn, hyppäämisen, nurinasentojen, heittämisen ja työntämisen taitoja.


PAIR STUNT – aikuinen ja lapsi yhdessä treenaamaan

PAIR STUNT on 2-6 -vuotiaan lapsen ja aikuisen yhteinen hauska, mukaansatempaava ja monipuolinen Sports Warrior -treeni.

Treeneissä hyödynnetään parityöskentelyn tuomia mahdollisuuksia, mutta toimimme myös ryhmissä. Lapsi pääsee harjoittelemaan opittavia taitoja turvallisessa ympäristössä. Aikuinen on mukana rohkaisemassa, kannustamassa, varmistamassa turvallisuuden ja näyttämässä mallia. Vanhemmat osallistuvat samoihin tehtäviin kuin lapsetkin, ja hiki nousee pintaan!

PAIR STUNT mattotreeni + tasapainottelua selällä

Tasapainon, ketteryyden ja välineiden alueilla sovelletaan harjoitteita esimerkiksi voimistelusta, parkourista, kamppailulajeista, palloilulajeista, yleisurheilusta, musiikkiliikunnasta ja tanssista – aikuisen ja lapsen yhteiseen liikuntaan sopivassa muodossa. Leikkien ja temppujen muodossa lapset pääsevät purkamaan energiaa ja harjoittelevat perusliiketaitoja. Myös aikuiset voivat oppia uusia juttuja! Ja molempien kropat saavat vahvistusta. Hyödynnämme monipuolisesti välineitä ja telineitä kuten palloja, patjoja, pehmopalikoita, köyttä, rekkiä, renkaita, puolapuita, hyppynaruja, hernepusseja, trampoliinirataa, vanteita ja niin edelleen. Vuoden aikana opimme jo useita satoja tapoja liikkua ja taituroida!

PAIR STUNT pidä puolesi puhtaana -harjoitus

Erilaisten pelien ja leikkien sääntöjen sekä pareittain ja ryhmässä toimimisen kautta työstetään STUNTTAAJAN strategia- ja tiimipeli-alueita. Toisen kannustamisesta tehdään molemminpuolinen rutiini.


RYHMIEN AIKATAULUT

STUNT

7-9-vuotiaat
RYHMÄ A: Maanantaisin klo 18:00-19:00
RYHMÄ B: Tiistaisin klo 17:10-18:10
RYHMÄ C: Torstaisin klo 17:00-18:00
RYHMÄ D: Lauantaisin klo 11:00-12:00

9-11-vuotiaat
RYHMÄ A: Tiistaisin klo 18:20-19:20
RYHMÄ B: Keskiviikkoisin klo 17:00-18:00
RYHMÄ C: Sunnuntaisin klo 16:15-17:15

11-13-vuotiaat
RYHMÄ A: Keskiviikkoisin klo 18:15-19:15
RYHMÄ B: Tiistaisin klo 16:00-17:00

13-15-vuotiaat
RYHMÄ A: Maanantaisiin klo 19:10-20:10
RYHMÄ B: Keskiviikkoisin klo 19:20-20:20

LITTLE STUNT

3-6-vuotiaat
Maanantaisin klo 16:00-16:45
5-7-vuotiaat
RYHMÄ A: Maanantaisin klo 17:00-17:45
RYHMÄ B: Keskiviikkoisin klo 16:00-16:45
RYHMÄ C: Torstaisin klo 16:00-16:45

PAIR STUNT

2-3-vuotias + aikuinen
Lauantaisin klo 9:00-9:45
4-6-vuotias + aikuinen
Lauantaisin klo 10:00-10:45
Yli 7-vuotiaat
Sunnuntaisin klo 15:00-16:00

Voit myös tarkastella tuntikalenteria täältä.