INTO Sports Syyskausi 2019

INTO Sportsin syyskausi käynnistyi 12.8. Tarjolla on jo tutuksi tulleet iltapäivätoiminta (FREE+) ja STUNT-ryhmät sekä uutta tarjontaa. STUNT – ryhmiä löytyy kaikenikäisille.

LITTLE STUNT – ryhmät alle kouluikäisille (3-6-v. ja 5-7-v.)

PAIR STUNT – ryhmät eli paritreenit pienille ja isoille (2-3-v. + aik., 4-6-v. + aik., yli 7-v. + aik. sekä uutena aikuisten oma, ks. alla tarkemmin)

STUNT – ryhmät kouluikäisille ja isommille (ikäryhmät 7-9-v., 9-11-v., 10-13-v., 11-13-v., 13-15-v. ja aikuiset)

Kaikista STUNT ryhmistä löydät lisätietoa täältä ja aikataulut löytyvät tämän artikkelin lopustakin.

Jos kerta viikkoon STUNTia tuntuu  vähäiseltä, nyt on mahdollista varata toinen kerta viikossa huomattavasti perushintaa edullisemmin. Lisäkertoja voi varata viikosta 35 alkaen ottamalla meihin suoraan yhteyttä info@intosports.fi kautta.

Maanantai-illan 10-13 -vuotiaiden STUNT-ryhmässä painotetaan entistä enemmän volttien ja temppujen harjoitteluun. Valmiiksi ei niitä kuitenkaan tarvitse osata vaan treenataan kaikkien lähtötasojen mukaan.

Kauden uutuuksina tulee lasten ja nuorten kehonhuoltoryhmät (GARAGE) ja KARATE sekä aikuisten STUNT-ryhmät, joista lisää voi lukea alempaa. Mikäli toimintamme ei ole vielä tuttua, kerran voi käydä kokeilemassa ilman maksua, jos ryhmässä on tilaa. KYSY TUTUSTUMISTUNTIA p. 050 5171883 / Marianne tai 050 321 4718 / toimipaikka.

Nyt on myös hyvä aika varailla syyskauden synttäreitä ja miettiä pikkujouluja tai muuta virkistystoimintaa.

Oli toiminta missä muodossa hyvänsä, kaikessa toteutetaan INTO Sports konseptin perusperiaatteita – ilosta, luovuudesta ja monipuolisuudesta ei tingitä! 

 


Uutta ohjelmaa

GARAGE – kehonhallintaa & -huoltoa lapsille ja nuorille

GARAGE on INTO Sports – huoltamo, jossa kehon osat huolletaan, akut ladataan ja kone viritetään toimintakuntoon. GARAGE – tunneilla viritetään kroppa timakaksi ja nivelet liikkuviksi tasapainoillen, temppuillen ja venytellen. Huoltoon kuuluva akkujen lataaminen tapahtuu mindfullnessharjoitteiden ja mielikuvarentoutusten avulla.

9 kerran GARAGE-ryhmiä järjestetään tiistaisin ja perjantaisin 7-11 -vuotiaille ja yli 12-vuotiaille.  

KARATE

Karate on ensimmäistä kertaa olympialajina Tokion olympialaisissa 2020. INTO Sports KARATEssa käydään läpi karaten perustekniikoita (potkuja, lyöntejä ja torjuntoja) ja taktiikoita (valmiutta, pelin rakentamista, puolustamista ja hyökkäämistä) nuorille sovelletuissa turvallisissa muodoissa. Tuntejä höystetään myös INTO Sports radoilla.

Aikuisille oma: MUIJA & ÄIJÄ STUNT ja PAIR STUNT

INTO Sports STUNT on monipuolinen räväkkä treeni myös aikuisille. Tunnit sisältävät mm. parkouria, temppuja, helppoja kamppailusovelluksia, välinekikkailua ja tietysti INTO Sports rataosuuden.

STUNTTAUKSEEN kuuluu viisi aluetta: tasapaino BALANCE, ketteryys AGILITY, välineet MANIPULATE, strategiat STRATEGY ja tiimipelaaminen TEAM. Alueisiin kuuluvia sisältöjä harjoitellaan yhdessä, yksin ja radoilla. Tuntien monimuotoisuus varmistaa myös kuntotekijöiden monipuolisen harjoituksen. Ennakkovalmiuksia ei tarvita ja temput ja kikat jokainen vääntää ihan omaan tyyliin.

Aikuisten ryhmät pyörivät syyslomalle asti, eli 9 kertaa. Loman jälkeen tulossa uusi setti, mikäli innostusta riittää.

MUIJA STUNT ja ÄIJÄ STUNT on naisten/miesten treeni, jossa ei todellakaan pingoteta. Paitsi tietysti ihan tosissaan treenataan. Varaudu siihen, että hiki lentää ja happoakin saattaapi kertyä lihaksiin. INTO Sports konseptin perusperiaatteista pidetään kiinni. 

PAIR STUNT AIKUISILLE on pareille suunniteltu treeni, jossa hauskoiltakaan tilanteilta ei voi välttyä. Pari voi olla puoliso tai kaveri ja mikään ei estä vaihtamasta paria vaikka tunnista toiseen. Oleellista on kuitenkin tulla tunnille kaverin kanssa, vaikka ihan joka harjoitteessa ei paria tarvitakaan.


Varusteeksi sisäliikuntavaatetus ja juomapullo, hikipyyhekin ok. Salissa ollaan paljain jaloin (ota pyyhe jalkojen pesua varten) tai sukkasillaan (puhtaat kiitos).

RYHMIEN JA TUNTIEN AIKATAULUT

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *