WORK – Työyhteisöstä TYÖYHTEISÖ

Työyhteisöille suunnattu hauska ja liikunnallinen tapa kehittää ryhmähenkeä, luottamusta ja tehokkuutta. Se sopii erityisen hyvin tiimipäivän tai virkistyspäivän aktiviteetiksi, mutta työyhteisöt ovat tervetulleita myös ihan muuten vain.

Lajivalikoimassa huomioidaan asiakasryhmän taustat niin, että kunto ei välttämättä ole ratkaisevassa asemassa, mutta hikipinkojatkin pääsevät purkamaan energiaa. Valittavana on yksi tai useampi teema. Liikunnallisiin osuuksiin voidaan liittää myös koulutusosuus tarjolla olevista aiheista. Katso koulutustarjontamme sivun lopusta. Rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus.

TILT

INTO Sports TILT on kahden joukkueen välinen leikkimielinen, mutta armottoman totinen taisto ryhmätoiminnan etevyydestä, kamppailulajien (esim. selkätyönnön, käsiläpsyn tai kämmentyönnön) mestaruudesta sekä INTO-radan valtiudesta. TILT on kaikessa taistelullisuudessaan mahtava tapa edistää työyhteisössä mm. ryhmän kiinteyttä (koheesio), luottamusta ja avoimuutta. TILT-tunnilla pätevät samat INTO Sports -periaatteet kuin muissakin konseptin toiminnoissa, hauskuudesta ja luovuudesta ei tingitä.

Turnajaisten lajivalikoimassa huomioidaan asiakasryhmän taustat niin, että kunto ei välttämättä ole ratkaisevassa asemassa, mutta hikipinkojatkin pääsevät purkamaan energiaa. Jokaiselle löytyy mahdollisuus olla joukkueensa tärkeä jäsen!

Kesto 1-2 tuntia.
Max. 16 hlö

GARAGE

INTO Sports GARAGE -huoltamolla kehon osat huolletaan, akut ladataan ja kone viritetään toimintakuntoon sekä arkea, työtä että huippu-urheilusuorituksia varten.

GARAGE:lla voidellaan niveliä ja säädetään lihaksia lempeillä hallinta- ja liikkuvuusharjoitteilla. Lopuksi fiksataan keho ja mieli rauhoittavalla rentoutusharjoituksella. Katso lisää täältä.

Kesto 1-1,5 tuntia.
Max. 20 hlö

STUNT

STUNT työyhteisölle on INTO Sports konseptin mukainen tunti, jossa korostuu ryhmätoiminta, kisailut ja INTO Sports rataosuus. STUNT’iin on koottu elementtejä mm. parkourista, lihaskuntoharjoittelusta, kuntonyrkkeilystä ja akrobatiasta (tehtävät on valittu niin, että voi toteuttaa haastavan tai kevyemmän version). Lopuksi jäähdytellään ja rentoudutaan. Asiakkaan kanssa voidaan sopia tunnin painotuksista. Lue lajista lisää täältä.

Kesto 1-2 tuntia.
Max. 20 hlö

KYSY TARJOUSTA:
info@intosports.fi