Marianne Tarva-Parviainen on INTO Sports Oy:n perustaja ja konseptin kehittäjä. Pienestä asti yli-intoiluun sortunut ”pikkukaupungin ruipelo” päätti siirtää nykyaikaisen liikuntapedagogiikan teorian ja tutkimustiedon käytäntöön. 

Joensuussa syntynyt ja siellä melkein koko ikänsä myös asustanut Marianne on saalistanut ison nuotallisen kokemusta eri elämän osa-alueilta eläen, kouluttautuen ja työskennellen. Jalostamossa eli Mariannen päässä tästä saaliista on vuosien ja vuosikymmenten myötä muovautunut INTO Sports – konsepti.

Lue Mariannen tarina siitä, miten kaikki sai alkunsa?

Näitä on nuottaan saalistettu eli näistä tarpeista on INTO Sports tehty:

Kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja (sivuaineina liikunta ja viestintä)

Personal Trainer (Fisaf Fitness)

Johtamisen EAT

Tuotekehittäjän EAT

Opetushallinnon tutkinto

Useita tutkinnottomia koulutuksia urheiluvalmennuksen ja kuntoliikunnan parissa (tunne- ja vuorovaikutustaidoista sekä ryhmätoiminnasta, toiminnallisesta harjoittelusta, kehonhuollosta ja kehonhallinnasta, eri lajien ohjauksen perusteista, fyysisestä valmennuksesta, ZUMBA:n ohjauksesta)

Noin 5v luokanopettajan työtä

2v liikunnan didaktikon töitä

Lähes 10v kansalaisopistossa liikunnan, tanssin ja terveyskasvatuksen alan suunnittelua ja opetustyötä kaikkien ikäryhmien kanssa (vanhempi-lapsiryhmät, seniorijumpat, vesijumpat, ZUMBA, kuntojumpat, toiminnallisen harjoittelun ryhmät, kehonhuoltoryhmät, soveltavan liikunnan ryhmät…)

Noin 3v kansanopistossa terveysliikunnan ja kasvatustieteen opetusta

Valmentajien koulutusta nuorten liiketaitojen sekä valmentajien vuorovaikutustaitojen aiheista

Oheisvalmennusta eri lajeissa

Karaten MM pronssi -60kg sarjassa

Karaten EM kulta joukkueessa

Karaten SM ja PM mestaruuksia ja mitaleita